Wednesday, November 10, 2010

AMAZING !

aku ade sorang kawan perempuan yang baru lepas nikah kawen.dan semalam.selepas beliau berjauhan dengan facebook dan belog.akibat dari pegi berhoneymoonan ..beliau kembali bersiaran.status facebook beliau sudah cukup untuk melambangkan betapa beliau sangat happy.bahagia jangan cerita.aku siap boleh bayangkan muka beliau yang glowing tu hanya dengan berchatting berdua dengan beliau di ym sahaja.dan macam biasa.mulut aku ringan ramah bertanya.

" beb..amacam life lepas kawen ok?" soalan normal untuk mulakan small talk.

" amazing beb! kalau aku tau macam nih punye best,lepas abes UPSR aku dah suruh mama aku nikah kan aku tau " jawapan yang penuh berkeyakinanan.lame dah aku kenal beliau tak penah aku lihat beliau yakin sampai macam nih sekali..


" perghh..hebat sangat bunyi dia beb..ape yang amazing sangat tu weyh? " macam biasa aku manusia yang senang rase teruja..

" mane leh bagi tau ko ..ko budak-budak lagi.kalau ekot kamus orang dah kawen umur kau nih tahap belum baligh lagi tauu " jawap beliau dengan nada eksyen.






terus aku offline.dem betul.-_-''
kawan-kawan aku yang dah nikah mesti macam nih dia punye pesen.selalu buat hidup aku dalam misteri.apehal heh? pelik..





p/s: part yang aku belum akil baligh tu yang tak boleh blah.siap ade kamus orang dah kawen lagi tu hishh..seriyes amazing ke nih?

7 comments:

~::Iffat @ Wonderfatts::~ said...

try je la..wahahah

Hairil Rizal said...

Believe it sis..

Tolak tepi all the bilogical benefits of marriage (Ehem!), being married (kalau pegang the 3 pillars - honesty-loyalty-trust) mmg best giler!!

Hairil Rizal said...

Eh, correction - biological.. takut sis ingat biblical ke hapa ke.. Eheks..ngantuk da mlm mlm ni...

GaDis CoMeL said...

hahaha. nanti lah gua kabo amazing tang mana.

tunggu......

Days said...

iffat: nanti try la but not now :)

Days said...

warlord: hahaha dh ngntuk mmg mcm tu bro hee.tp kan bro pape pon i'm agree with u hee

Days said...

gc: lu janji nih beb.jgn lu ubah kelakuan pulak lepas lu dh amazingly married eheheh