Saturday, October 29, 2011

BUKAN MUDAH NAK BERJAYA.

ujian paling king bagi manusia yang terpakse bertabah hati, belaja di tengah malam sunyi di kala manusia sekian alam sedang lena peluk bantal busuk masing masing ialah perangai sekor kuceng berkaler oren belang belang yang sangat annoying.sile rujuk gambar rajah di bawah.untuk penjelasan yang lebih lanjut.


pukul 12.30 am




okeyh.mata dah pejam rapat rapat.time nih aku panggil pangil pon mungkin eiji dah lupe name sendri.kalau dalam term rempit.mase nih eiji dah high.




12.45 am
ok dah ade perubahan dekat style membute eiji.aku try goyang goyang kaki atas katil
bagi die terjaga.gagal ! hanya telinga je yang masih alert.anggota badan yang lain?
sudah selamat lena.


1.05 am

pose yang ini memang di buat khas untuk menyaketkan hati aku.
elok je landing kan dekat bantal busuk aku.dem uu.
siap peluk peluk bantal lagi kuceng sekor nih.
time nih.kalau tepuk bontot gemok die pon.die tak sedar
nih dah melepasi tahap tidur lena.nih name die tidur mati.



1.30 am

bangun seketika. dalam keadaan terkejut.mimpi aku datang bawak penyapu kot.
buat regangan otot.jilat jilat bulu bulu oren.
aku suspek eiji mengigau nih.eiji memang drama sikit.asal tidur mesti mengigau.
tanpa menoleh ke arah aku.terus tukar posisi tidur.
kire sampai 5.terus lena.


1.45 am.
gagal merakam sebarang image lagi due to saket hati yang melampau.
rase macam nak telan je nota nota depan mata demi nak menahan hati untuk tidak joined eiji tidur sekali.=,=

















p/s: pagi esok nye.time aku sedang lena membute.eiji hempas hempas badan dekat pintu bilik aku.nak makan.macam la orang dalam rumah nih aku sorang je.aku buat dek.pegi la kacau orang lain.tapi kucing oren rebel nih memang tak mudah putus asa.die mengeowww baik punyeee dekat telinga aku.siap gigit gigit jari kaki lagi.hishhh.eiji memang annoying kan?

6 comments:

rutikeben said...

hahhhh macm kenal kucing tuh

Days said...

ruti: hahaha.dah kenal kan? nak kimslm x dekat die? heheh

rutikeben said...

kucing yang slalu naik kete tu kan hahhaha

kim salam selamat hari raya haji dengan dia :P

Days said...

ruti: yeahh btol.tu hobi mase lapang die selain tido.hee.ok ok akan di sampaikan salam raya anda

Hairil Rizal said...

Hahaha...terasa nak pinjam kucing oren tu utk teman masa enjut buai my Aqilah :)

Days said...

warlord: die nih kerek dengan org lain.dgn mike yg byk kali jmpe tu pon die xmesra alam sgt.tp kalo bagi die makan ikan dgn nasik byk2 cfrm die akan jadi teman time buai bb aqilah paling setia sekali heee