Wednesday, June 3, 2009

CORETAN 1.37AM

okeyh angin mengulir bersepoi buat mata kuyu layu nak tido walaupon tadi petang dh membuta xhengat dunia...ades..tak berkualiti sungguh masa lapang tapi ade point kelas jauh tak beragak..ape kes kelas pengajian agama tapi buat kat faculty kejuruteraan? oit..aku xmau jadi jurutera aku nak jadi
erm..orang...! ye aku hanya nak jadi orang..orang yg bgune...hahaha klise gler patah perkataan itu...kureen tolong jgn kutuk aku tau hati kau tu..

baiklah tak payah nak merapu..terus ke point penting je ..kenapa aku suke angin sepoi-sepoi bahase? kenape suke mengelamun? kenapa suke tengok bulan dan mengagumi bintang? eh ade ke?
sebabnye??
hurm..dah mahu start busy..tapi hati masih sunyi ..kenapa?
okeyh aku tahu sedar dan rationale xbaik mengujat hari tapi ..
weyh..pehal lambat gile nak bulan tujuh...???
astagfirullahalazim...sambil geleng2 pale..xbaik mengujat hari..lah!
cepat la bulan tujuh...nak tengok the proposal..
ok tu alasan..ok..ok..jujur..jujur ....erm..nak jumpe mr liebchen...
berstatus jauh di mata dekat dihati amat tidak enak la rasenye
hari-hari dok layan lagu kangen band nih la jadinya..dem...!
bile lak aku lemah semangat diri nih...? ok..ok..
bulan 6 dah nih..bape minggu je lagi..sabar syahirah sabar...
hurm..nak sambung dengar lagu jiwang lagi..lagu-lagu indie aku ignore dulu buat mase nih..sekian.





p/s: dinan pastikan plan kite jadi heh..aku mahu busy kan diri...(+_+)

3 comments:

kureen said...

hoho.
klise nye pekataan.
ape kate kite jadi... jadi... jadi setan mau?
hahaha

Nabilah Anafi said...

jgn ponteng yea.

Dashing Days said...

tuween : nates ah..setan itu kasar
bunyi nye utk manusia
yg amek subject agma utk
semester nih huhu


belalala: err? ponteng? xaih..huhu