Friday, March 18, 2011

ALI BIN AJI.MAKHLUK FEBERET PALING LATEST.

makhluk ciptaan tuhan yang cumel,lincah dan punye vokal high pitch.. sangat membuat hari hari suram muram masam di hell bertukar menjadi ceria.kalau agak agak rase otak tepu hadap buku.sile pegi lawat si cumel pengensot gule nih.sumpah hati jadi tenang lapang.walaupon time nak tengok tu.beliau tengah seronok tido lena -______-''
beliau kepunyaan housemate bilik number 3.nama beliau ALI.classic kan? i like..!
aku suruh ali panggil aku aunty gojes.tapi malangye ali tak pernah nak try panggil.sad.
tak pe aku akan try jugak latih beliau nih.tak dapat aunty gojes.aunty goj jadilahhhhhhhh..



BIODATA SAYA
name: ali bin aji
nama mummy : alia
nama papa : aji
nama gelaran: lil sugah,al al,si cumel,baby ali
hobby: tidur tidur tidur.main main sekali sekala.makan selaluuu
interest: duduk di celah lipatan lemak tepu.
feberet food: epal bukan coco crunch
berat: semakin memberat dari kali pertama bertentang mata.hot spot lemak? di bahagian punggung -_-'
aktivit mase lapang: menjerit nyaring kalau ketakutan atau dalam keadaan cuak
kelebihan: di kelilingi ramai makwe makwe.
cita cita: menjadi kasanova soleh di mase hadapan.insyaALLAH...




ali adelah haiwan yang kedua selepas eiji si perut lowered yang berpendirian teguh penah aku jumpe.kalau tengah tidur.kau geletek la perut ali nih.tolak tolak badan die.jangan harap die nak bangun.jadi objek pegun lagi ade.haihh ali ali..free tak isnin nih.tolong jawap kan paper leh x?








p/s: ali buat rindu dekat eiji tak melambung tinggi.


p/s: credit to mummy ali.sebab kasik amik gambar ali pose sexy.


7 comments:

Hairil Rizal said...

Hamster ke tu?

Ali? Heh, itu nama Warlord kat rumah daaa....

ika said...

hahah !! apekah?
taw laa tension study psycho.. :p

- GC - said...

kuku ali macam tajam je!

Days said...

warlord: itu sugar glider hehehe.tomel kan hee.ali? classic jgk nicee hee

Days said...

ika: nih haiwan kesayangan geng protokewl la ika..kami semua adelah mummy angkat kpd lil sugah nih.smpai rase nak bawak masuk exam huuu.study psycho x tensen.jwab psycho yang tensen uwaaaaaaaaaaaaa...!

Days said...

GC: mmg tajam pon.akan di potong dlm mase tdekat.mummy die p tinggal plak mende yg gune utk potong kuku beliau nih kt umah.hehehe

Days said...

GC: mmg tajam pon.akan di potong dlm mase tdekat.mummy die p tinggal plak mende yg gune utk potong kuku beliau nih kt umah.hehehe