Saturday, March 5, 2011

MACHO? DISGUSTING TAHU !

muke tak chantek.takdehal.sebab chantek lawa hensem smart kacak ganteng nih semua subjective.mende yang tak kan ade sape kate salah dan tak de sape sape berani cakap die paling betul.perangai? menda zahir macam nih memang senang orang nak jatuhkan hukum.kau sekeh adik kau depan mata mak bapak.memang dapat pelempang on d spot.macam tu jugak bile kau ketuk kepala kucing tak berdose, mase aku tengah sedap menikmati rezeki yang tuhan bagi, untuk sesi tengahari..memang dapat pandangan maut dari aku secara on d spot jugak.
seriyes aku cepat pissed off bile tengok manusia yang tak de langsung perasaan kasih dekat sesama makhluk tuhan yang lain.aku tak kesah kalau kau jenis tak suke kucing.jenis rase kucing tu haiwan annoying yang kacau ko makan.tapi halau la elok-elok.jangan la cederakan kucing tu.ape pulak dose die.bukan die ade akal sempurna macam kau.kau yang ade akal pon perangai macam terencat je pegi carik gaduh dengan kucing.biol!

dan awek di sebelah kau tu nampak sangat mesmerize dengan perangai kau tu.riang die gelak bile tengok kau luku kepala kucing tu.mungkin sebab nih lah kau suke sangat buli kucing.sebab awek kau suke.mungkin kau nak nampak extra macho depan awek.siyes bodoh.dan aku tak tau la macam mane taste awek kau tu.sebab taste nih semua under subjective jugak.mungkin aku nampak kau macam retarded je bully kucing.tapi di mata hati awek kau.kau lah hero.kau lah badut.
bagi aku.sifat lelaki yang sesuai.cocok. untuk bergelar suami teman sehidup semati dan bapak kepada anak-anak aku nanti.mestilah penyayang.kalau die berani berani buli kucing pukul kucing depan aku.tak mustahil kalau satu hari nanti die tergamak penampar anak aku sampai teleng kepala..memang la akan ade orang cakap.tu kucing je.anak sendiri tak kan die nak buat macam tu.ouh ok.fineeee.tapi kalau sifat suke mendajal tu dah di pupuk sedari mude remaja tak mustahil tabiat tu akan terbawa ke tua.selagi sifat ihsan tu takde dalam hati.ingat hati nak jadi putih bersih ke? never! lelaki tak hensem tapi penyayang.adelah lelaki pujaan perempuan.sebab wanita yang mendahulukan emosi dari akal nih lebih memilih hati dari rupa dan ringgit.

lagipunn..come on la weyh.kucing tu dah sah sah ahli syurga.haiwan kesayangan nabi pulak tu.kau nak buli die nak tunjuk kuasa.memang disgusting bagi aku.jijik tahu.tengok kau ketawa ketawa riang macam baru menang gusti lengan.lagi buat aku jadi triple menyampah.dan akhirnye sampai sudah.aku tak selera nak makan.kesian kucing tu.ikan keli feberet tu pon aku tak mampu nak abeskan sampai tinggal tulang.hishhhhh.seriyes spoiled mood.

untuk kasihan kan makhluk tuhan pon kau takde mase.aku tak rase kau jatuh simpati kalau ade orang mintak sedekah datang time kau tengah makan dengan hati senang.kalau aku nak marah sangat pon mungkin tak elok untuk rahsia kekal remaja aku nih.jadi aku hanya mampu sedapkan hati sendiri dengan anggap.. kau.mungkin lupe.rezeki yang tuhan bagi dekat kite bukan hak kite semua nye.rezeki tu untuk di kongsi.bukan sahaja dengan awek.tapi dengan makhluk tuhan yang lain juga.ok bro? kalau kau ingat mende nih.mungkin kereta my vi kaler silver kau tu akan bertukar jadi bmw dalam sikit mase lagi.ni rahsia mahu jadi kaya raya tapi budiman tau.keep that in mind.


kalau ade sape sape hati kering buli kucing nih
memang saje nak dapat pelempang
percuma.





p/s: susah nak control muke tak puas hati bile berdepan dengan manusia manusia yang peroleh kegembiraan hasil dari membuli haiwan.sekarang bagi tau aku.sape yang bersifat binatang? binatang sendiri atau manusia yang mebuli binatang tu sendiri?

3 comments:

Hairil Rizal said...

Hmmm...mmg tak bleh diterima akal org yg suka buli kucing ni.

Diorang tak sedar agaknya bahawa Allah kalau nak beri rahmat, mungkin berpunca dari ihsan kita beri secubit ikan pada seekor kucing yg kelaparan dan mungkin juga tarik rahmat dari kita akibat jentik telinga seekor kucing yg minta makanan dari kita....

Days said...

warlord: well said bro.sgt setuju.sbb tu la skrang main ramai nak jadi protege qarun.hish hish.hishh.mintak djauhkan

syakinah saffarudin said...

sape yg cm setan cilanat yg buli kucing tue weh? bagi tahu aku? kalo aku, mmg direct aku luku kepale die balik. bergado x bergado aku kesah ape.. x pe semoge kepale org tue diberi hidayah.. kalo dh dpt hidayah x nk gak bertaubat mmg wa bg hidayah cap wa lah. vavi. huh1 sape berani usik kasar kucing wa, anak wa, mmg wa hentak smpai mati. faking la!!!