Monday, May 30, 2011

IT WAS YESTERDAY :)

Kombinasi warna emas dan cekelat tidak begitu sempurna.akan tetapi effect kilauan buat tambah silau dimata,
buat hati jadi suke !
Sekarang chapter 1 dah sempurna.kita tunggu pulak chapter 2 macam mana.harap perasaan nervous dah boleh handle dengan kemas time tu.

Dan seperti biase.perasaan sedikit janggal bile
jari jari kosong sudah ada isi.oleh kerana aku
ade sedikit krisis dengan perkataan komitmen.aku harap aku boleh bagi sikit mase lagi untuk pihak jari jari tangan untuk menyesuaikan diri dengan suasana baru.
Mr liebchen pon tak kesah.naseb baik.tapi tindakan akan segera akan di ambil untuk tujuan MENGHARGAI.menyenangkan hati manusia yang kite sayang bukan perkara jenayah kan?


P/s : officially Not available but still single at this moment :)

6 comments:

- GC - said...

heyyyy.. dah bertunang eh? nak gambar.. nak gambar.. jgn kedekut dengan aku...!!!


sob3x

Hairil Rizal said...

Haha..komitmen akan mengejarmu!

Betul gak cakap GC tu kan...takkan takde gamba?

Gambar barang barang pun jadile..

~::Iffat @ Wonderfatts::~ said...

tahniah windy days...harap semuanya berjalan lancar dan bebas emosi negatif, semoga anda dan kita semua berada di bawah limpahan kasih dan RahmatNya.. ammeen, semoga berbahagia dan hari ini besdei saya..hahahaha..saje nak cakap.hakhak

Days said...

gc: la xde nye aku bertunang la sis.aku baru kene risik ade la hee

Days said...

warlord: merisik je bro.i told ya rasenye bout this.yang kate family mike nak dtg tu hee

Days said...

iffat: thnx u