Friday, November 20, 2009

I HATE AUSTRALIA !!!!!

hari ni macam malam-malam biasa rutin harian bersenggama dengan handphone sambil tergelak-gelak,bergurau senda,merajuk-rajuk,mengamuk-ngamuk dan adakalanya di selang seli dengan pergaduhan battle of the day.biasa la tu adat.Adat dua manusia berbeza jantina.hari nih
minit-minit pertama perbualan lebih terarah kepada sesi warm up seperti tanya khabar,dah melantak ke belum,tadi hujan ke tak dan soalan runcit-runcit yang tak saketkan hati.

perbualan seterusnya ..makin mencabar..dan confirm akan sakitkan hati gua.


aku: jadi ke pegi aussie jalan-jalan ngan abg fir nye family diz december?
* bertanya sambil berdoa jawapan nye adalah TAK JADI*

Mr.Liebchen: jadi abg fir dah booked ticket..24 til 30 december *jawap dengan lancar*

aku: err..hurm..terlepas la my birthday* hati dah sayu..mata dah berkaca-kaca*

Mr.Liebchen: ala macam la abg pegi tak balik lagi.bukan pegi perang la.nanti abg hanta gambar,call wish birthday and beli hadiah dari sana heh?
*cakap gune gigi memang la senang!!!*

*jawapan yang langsung tak bagi ketenangan hakiki kat hati*


aku:---------------------------------------*diam membisu selama setengah jam*





p/s: kalau orang lain anggap birthday issue ni kecik ..aku anggap mende nih besar.5 tahun aku tak pernah tak sambut birthday yang ujung tahun aku tu without him.jadi kalau tahun nih dia takde on my birhtday aku akan for sure rase lain macam haram.Memang la senang je lidah die cakap nanti die balik boleh celebrate tapi still not on my birthday kan? still birthday aku dah lepas kan? ok sekarang nih sape cakap deal dengan perempuan susah dan perempuan dari marikh dan makhluk aneh aku akan sokong 500 peratus.-_-


p/s: kinah akan cakap aku spoiled bratt..salah kan bakal abg ipar kau tu..dia yang buat aku jadi manja mengade hilang semangat dan darah tun teja aku nih ..



p/s: I HATE AUSTRALIA for this moment til...mr liebchen balik malaysia balik.bai

2 comments:

cik EPAL said...

cepat la balik malaysia ;)

Dashing Days said...

cik epal: setujuuuu