Saturday, July 24, 2010

FIRDAY FEVERR

ehems.hari jumaat.hari paling indah semester nih.hari jumaat takde kelas 7jam tanpa henti.hari jumaat.boleh tido bangun pukul 12 tengah ari.hari jumaat jugak hari yang boleh pegi berjimba dan buat-buat lupa ade assignment bersusun mahu tagih simpati.jadi jumaat kali nih.aku pegi berjimba lagi bersama sayang-sayang kesayangan.lokasi kali nih.aku yang decide.aku yang pilih.aku jugak yang akhirnya cramp kaki akibat pilihan sendri.-_-''






sumpah aku suke gambar ni.tangan yg berbentuk cacat dlm bayangan di atas adelah tangan aku
nih akibat benci di bedung semasa kecil.=)





okeyh.kat hutan tengah bandar shah alam.ade umah 4musim
sekarang musim panas.memang tepat pilihan aku.
buat panas hati kawan2 je yang berharap akan adenye musim salji
weyh..bulan 7 weyh.salji celah maneeeee??
ilmu alam fail sungguh!


aksi buat taman nih macam taman kepunyaan mak ayah sendri memang aksi paling feberet.
ouh nama lain bagi aksi cmnih adelah.aksi meroyan melihat camera.

selamat datang ke taman haiwan..wahai haiwan-haiwan sekalian heheehe
lepas kata-kata penuh welcoming dari aku itu.semua watak di atas touching mendadak
hanya dengan suakan camera tanda mahu amek gambar lagi je yang boleh pujuk
hati nurani mereka.hehe



segment teringat dekat buah hati yang pegi jadi fasilitator kat tanjung karang.
lagu tema segment ini adelah.kekanda di medan perang.adinda di medan seni.
lebih kurang cam tu la lagunye.naseb kejap je segment nih.
kalau lame lagi.aku tinggalkan je kat tengah utan tu sorang-sorang.
biar beruk pulak yang layan jiwang dengan beliau nih


err..nih segment menghayati alam sekitar sambil berpikir.
kalau berenang dalam tasik nih agak-agak dalam tak.
kalau dalam agak-agak terapung tak
kalau terapung agak -agak lama tak.
kalau lama agak-agak....
okeyh.cukup la tu.jengkel jugak perkataan agak -agak nih.






untuk ned,dodot and sinaran.thanxs untuk moments indah meloncat sambil bergembira di tengah hutan.terima kasih sebab buat lawak kelaka seperti gelabah lantas bermuka pucat lesi time naik jambatan gantung.tapi automatic posing vogue lepas di suakan camera.thanxs sebab sudi nyanyi lagu ziana zain sama-sama time dalam hutan.thanxs thanxs thanxs.
lepas nih.kita pegi camping pulak heh.heh.heh.





p/s: tercabut kepala lutut akibat berjalan selama sejam tak berenti.walau pon gigih main badminton malam-malam still stamina tak berapa nak membanggakan.-_-''


p/s: macam biase.kiteorang semua tak memenuhi piawaian attire untuk redah hutan.pakai baju macam nak pegi tengok wayang.amek kau.naseb tak kene kejar dengan rusa.kalau tak.susah jugak nak lari dengan kasut pegi berjalan bersma kekasih tu.bukan sport shoe.huuu

3 comments:

reen_sofee said...

berjalan sakan ko mekk!!
huhuh

reen_sofee said...

berjalan sakan ko mekk!!
huhuh

Days said...

reen: hahahah mane ade weyh..tmpat tu dekat je sbnrnye heee