Tuesday, August 11, 2009

SEMALAM..

semalam..DIA demam..
semalam.. takut akan kehilangan
semalam..hati,jiwa minda dalam keadaan tidak tenang
HARI ini..harap semua jadi kenangan
ceritera sedih ini harus di tinggalkan
kerana..hilang DIA hilang semua yang mengembirakan,
hati jiwa dan perasaan...........................










p/s: H1N1 Telah berjaya buat aku jadi ratu air mata..demmit~! -_-"

4 comments:

kureen said...
This comment has been removed by the author.
kureen said...

mike demam ngade2 jek tu
hahaha
itu pun mau nagis kah?
hahahaha
kau ni nmpak jek hardcore
hahahahahahha

syakinah saffarudin said...

tau x pe kureen, saje r tue gegedik nak nangis sdgkan mike tue saje je kot nk try test uji...argh mike 2 gedik! hehehe aku x puas hati dgn die slalu..(bygkan time aku tulis nie au tgh ingat mike ny egelak yang cm lahanat hehe)

Dashing Days said...

tuween: gua hardcore di luar..sopan di dalam...hahaha geli dowh dgr diri sendri ckp macam tu


aunah: oit laki aku biar r..nak nanges ke nak gelak ke..abg ipar tu not..respect sket hahaha