Thursday, August 6, 2009

WAJAH FEBERET SAYA UNTUK BULAN JULY HINGGA SEPTEMBER..


aish...dah ajar belas-belas kali..still nak bazirkan dakwat
pen merah aku..aish..


tanda buku anak murid..seronok..
tapi tertekan dengan tulisan spesis cakar ayam mereka
terpakse gune spec..dah rase mcm tua sangat dah time tu..U_U



tara....ni la muke cumel cerdas pintar yang menghantui
hidup aku kini..tengok tu ..gambar goyang bukan sebab
camera 2 megapixel aku..tapi sebab dieorang memang susah
nak duduk diam..




yang tengah khusyuk buat keje nih..adalah mereka yang
berperwatakan sweet like sugah..
hujung sekali..yang pakai songkok tu
ketua kelas..huhu kasi respek sket...
jadi ketua kelas budak nakal penat wooo
p/s: amacam sweet tak muke anak murid cerdas pintar aku?



4 comments:

ilya syafeena said...

wah!!!!!!!!! you rock to the maxx lahh ayong! kanak2 tu nampak sopan santun je. bagus2!

syakinah saffarudin said...

aah sopan habis lah yaya oi..ari2 telinga aku nie tadah je r dengar rungutan serta sungutan teacher syahirah nie pasal anak2 murid die yang cumel tiada taranye tue..huhu..but sewius mereka memang cumel tapi degil~heheh

c.h.a.e.r.m said...

ala comel..
hehhehe

tp kn cekgu, nape tulisan dakwat merah tu lbh kurang jep ngn pensel.hahhaha :P

Dashing Days said...

yaya: meaceh..pujian anda sangat tulus yaya..mereka pandai berlakon..bakal anak wayang ke 2 tu

aunah: jgn pecah rahsie sk tmn seri gmbak plssss huhuhu


chaerm: -_- " admit..tulisan aku memang buruk pon huhuhuhuh