Thursday, February 5, 2009

what i've done...?!!!!

hah...aku terkena lagi ...kali ini dua org yang mengenakan aku ..
pakatan bersama mereka itu sungguh mengharukan hidup ini hahaha
jadi ini lah hasilnye...

to bellalalala dan azh ...ini hasil tugasan pertama dari anda semua
(^_-)

RULES:1. Put your iTunes, Windows Media Player, etc. on shuffle
.2. For each question, press the next button to get your answer.
3YOU MUST WRITE THAT SONG NAME DOWN NO MATTER HOW SILLY IT SOUNDS.
4. Tag 10 friends.
5. Everyone tagged has to do the same thing.
6. Have Fun!


IF SOMEONE SAYS 'ARE YOU OKAY' YOU SAY?
one step at a time-jordan sparks (alahai.......)

HOW WOULD YOU DESCRIBE YOURSELf?
Sampai syurga-faizal tahir ( betol2 syukurrrr...)

WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?
Fall for you-secondhand serenade ( i only fall for him haha)

HOW DO YOU FEEL TODAY?
im the lucky one-anuar zain ( nih betulll...aku sangat bahagia hari ini)

WHAT IS YOUR LIFE'S PURPOSE?
unintended-muse ( hah..ni mende yang agak betul buat mase nih )

WHAT'S YOUR MOTTO?
7things-miley cyrus (7 je keyh..kalo 10 xtercapai dek akalmu la )

WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?
endlessly-muse ( ini must asked them...)

WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
it's not over-daughtry ( memang x abes2 la aku nih dan perangai aku nih hahaha...sorry mr saffarudin n mrs sharifah for all d trouble )

WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?
munajat cinta-dewa (saya hanya suka lagu ini...)

WHAT IS 2 + 2?
laskar pelangi-nidji (matematik lagi susah dari tengok pelangi..okeyhh! )

WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND?
wont let you go-fergie (memang aku xkan lepaskan kamu semua..(^_-)

WHAT IS YOUR LIFE STORY?
tanpa-6sense (memang xdk kisah yang tengah di kesahkan oleh aku )

WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?
all or nothing-o town (jadi manusia yang ade mende dr xdk pape2)

WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE!
no one-alicia keys(kot kalo aku tgk org lain plak when aku dh tlekat kat die)

WHAT WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?
as long as u love me -bsb (lagu yang seswaiiii hahahah...mau kuar tarian bsb aku ...adeh teringat zaman skolah)

WHAT WILL THEY PLAY AT YOUR FUNERAL?
when you're gone-avril lavinge (memang dh mati ..gone la jadinye,,,)

WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST??
me&u -cassie ( aku dia dan kamu ...cerita hidup ku..)

WHAT IS YOUR BIGGEST FEAR?
clumsy-fergie(memang semestinya ini kelemahan diri..)

WHAT IS YOUR BIGGEST SECRET?
irreplaceable-beyonce (shhhhh.....)

WHAT DO YOU WANT RIGHT NOW?
my baby you-marc anthony (die ...die n die..)

WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIENDS?
melankolia-ning baizura ( manusia memang melankolia,,,)

WHAT WILL YOU POST THIS AS?
what i've done-linkin park haha...(apa yang sudah aku buat ,terbuat..dan dh dibuat....)






p/s: malas nak tagged sesape...sape nak pls feel free to do dis taggy thingy

1 comment:

Nabilah Anafi said...

ayong!
thanks sbb sudi buang mase buat