Saturday, April 4, 2009

VOLLEYBALL

VOLLEYBALL COMPETITION


PKP VOLLEYBALL COURT


9.00A.M -2.00P.M



Awal-awal pagi dah bukak mate demi nak menghadiri event yg pertama kali dianjurkan oleh kami-kami di HELL nih..dengan total menguap lebih dari 5 kali per saat,dengan langkah berat..melangkah ke court volleyball menyerah muke untuk dibiarkan terbakar hebat...dlm hati zikir sebegini direplay berulang-ulang kali...sambil mulut menguap dengan kerap...

oit ari sabtu la weyh,,come on arr ..event ari sabtu?? interupting my mase tido only cesss..xcukup tido..ngantok....ngantok..letih...



Patut kiteorg kene g IPIS,berkumpul,seawal jam 8pagi ..bersenam aerobik ,dengar bebelan pagi dari orang yg launch kan ceremony..dapat breakfast bihun dan kueh 2jenis..

tapi haram kiteorg xpergi..kiteorang lebih selesa buat opening ceremony yg tertutup kat kedai nasik lemak kampung belakang..privacy is the best policy la kan?


Lepas Abes makan terus g court,perot berat..mate mula layu,kuantiti menguap makin lama makin meningkat..aish xkeh jadi nih ..dh la cuaca makin panas...xpe la cahaya matahari di waktu pagi ade vitamin c..

Eleh kalo panas macam nih baik aku makan oren satu lori...


Event dimulekan dengan team PENAMPAR VS LIMBE..

team penampar terdiri dari jejaka-jejaka playful dari course sport managment...Team Limbe pula terdiri dari jejaka-jejaka cine bermata sepet dengan iras-iras jay chou tapi aku kurang pasti dari faculty mane.

Main dan main-main ..akhirnye PENAMPAR menanggg...! memang deyal riang kemain la..LIMBE pulang dengan hampa..



Game kedua PISANG VS ARAIMAITI

Pisang nih pon terdiri dari budak-budak sport yang sengal-sengal udang..main xdk la nak seriyes tapi suara tetap hingaq satu court,,

Araimaiti adelah team budak borneo yang terdiri dari kawan-kawan class aku dan kawan-kawan yg aku kenali jugak hehehe..mereka ini telah dipakse main oleh ciwik..kerna xprepare sangat,datang pon lambat,attire pon xsempoi sahaje ..mereka kalah dengan PISANG,,tapi kalah tipis je kott..



Game ketiga LINTANG PUKANG Vs KAMI

ni game antara budak sport jugak dengan budak -budak blok A1 haha

ade ironi yang tersembunyi disebalik game ni..nak tau lebih lanjut g tanye cha2 huhu...LINTANG PUKANG jadi pemenang..pastinya momoz la insan yg terlebih riang time itu..



Game diteruskan sampai la matahari tegak terpacak atas kepala..

kepala makin mengelegak tapi game x abes lagi..permain mula hilang fokus..panas nak mamposs...



akhirnye ...(aku penat mau elobrate panjang2 nih,terus closure la keyh)

team yg menang ari tu adelah team PENAMPAR..deyal nih main memang njoy..semua skill pemainan keluar..sekali tengok macam deyal tengah lawan bola sepak,takraw and volleyball sekali harung..






PEMENANG..PENAMPAR..!


Satu adiah bahagi err...15 org ke tu?

pertarungan sengit..tapi...GEng Penampar still main-main..njoy d game to d fullest tu..bayar mahal kot..3hinggit tau sorg..




gambar-gamabr kami semua selaku penganjur atau tuan rumah atau tuan tanah ..alah xkisah la ..ade di hp si pengawas library..malas nak amik
jadi nanti dh ade gambar tu aku selitkan je kat cnie.
now nak tido nak rehat..kepala dh berat,mate dh kuyu otak dah layu..kulit dah itam legam terbakar mcm arang..seriyes physical description aku xberapa nak cemerlang saat nih...harap insan -insan yg tersayang masih mengenali diri ini..



p/s: kalau dengan kulit macam nih aku menyamar jadi foreigner
main bola tengah malam ..kantoi x?

2 comments:

syakinah saffarudin said...

weh pepagi tue chy matahari menyumbangkan vitamin d r for skin sesuke suki ko je vitamin c..walaweh vitamin c tue supplement yg ayah bg suruh makan yg aku x makan tue..ape daa...bikin malu ini org..

Dashing Days said...

ala dh dekat la tu ..same je semua vitamin ..vitamin gak name die