Monday, October 26, 2009

BLURR ITU BUKAN AKTIVITI RIADAH LAH...!

hai.ini aleesya.gambar ini diambil masa die tgh blurr
percaya cakap saya,die nih kalau blurr mmg super duper
kenapa saya kutuk aleesya pula? tak..tak..saya tak kutuk die
saya just nak kate.."I AM BLURR" too..
p/s: kalau blurr tu macam makan choclate toblerone kaler putih kan best..

4 comments:

kureen said...

ade grammatical error kat satu2nye ayat inggeris kau tu.. HAHAHAK. jgn marah!

Dashing Days said...

tuween : abah kau grammartic error..tu ayt aku tiru dlm buku cite mane leh salah hahahaha

Anonymous said...

hoi budak comel bermbut toncet!XD

Dashing Days said...

hahaha..die memang si toncet yg blurr..dan amat setuju yg part cumel tu huhuh