Wednesday, October 28, 2009

KERANA TERLUKA (BACA DALAM NADA SEDIH PEDIH)

Beratnya rasa hati nak melangkah pergi
Tetapi apakan daya aku terpaksa
Buat kali terakhir inginku mengucapkan
Semoga dirimu berbahagia selalu
Tentang diriku iniTerserah padaMu Tuhan menentukan...
Tak perlu kau bertanya ke mana ku pergi
Pandailah aku menjaga diriku ini
Sekali kumelangkah oh biarlah ku teruskan
Perjalanan ini walaupun sendirian
Hanya Tuhan yang tahu dukalara hidupku ini
Tak terkata, aduhai sayang...
Ku masih lagi teringat
Bicaramu yang terakhir
Pedihnya hingga menikam kalbuBisanya...
Selamat tinggal sayangku
Selamat tinggal kasihku
Aku terpaksa pergi dahulu
Kerana terluka hati ini
Kiranya tempias membasahai jendelamu
Itulah airmata yang jatuh di pipiku
Kiranya sang bayu menyentuhi paras wajahmu
Oh itulah rinduku yang menyebut namamu
Setelah sekian lama tak jumpa




*ouh atas nih lirik lagu nurul.kerana terluka.Eh takKkkk..aku dengan mr liebchen baik-baik sahaja.tak gado.tak merajuk.tak mengamuk.just..saje nak dengar lagu jiwang karat tangkap leleh fewit..fewit.tak semestinya time sedih pedih luka kat hati je baru layan lagu nih kan..???
^_^






p/s: kinah gua dh jumpe lagu best nih ..jom karaoke..!!!!

10 comments:

syakinah saffarudin said...

gua dh lame jumpe lagu nie, but gua carik kat tempat karok bese x de lagi..kite nyanyi dlm hati je r

Dashing Days said...

aunah: gua tau lagu nih tp lame tak dengar.weyh kalo takde kat karok kite nyanyi dlm kete la..bukak tingkap bagi hiruk..amcam?

~ aaWa ~ said...

mmg pncemaran bunyik mau nyanyi bukak crmin..haha..

Dashing Days said...

maawa: tu la aku pon rase akan ade pencemaran bunyik kalo bukak tingkap tu tp ilang feel kalo tutup tingkap ^_^

Im Single said...

alamak, jiwang la pulak lu nih...

Dashing Days said...

mr singular: gua memang kekadang jiwang..

syakinah saffarudin said...

eh suara org len may b akan cemar if suara gua x de gasenye..indeks komposit menyatekan, segalanye akan berjalan lancar bile gua nyanyi sambil bukak tingkap..kirenye suara gua jename harmoni r sng cite..

Dashing Days said...

aunah: perasan r lu dol

syakinah saffarudin said...

okay lu nak name lu jugak kan? jap~

eh suara org len may b akan cemar if suara gua N AYONG x de gasenye..indeks komposit menyatekan, segalanye akan berjalan lancar bile gua nyanyi sambil bukak tingkap..kirenye suara gua jename harmoni r sng cite..

Satisfied??
huhu

Dashing Days said...

aunah: pueh ati haha