Monday, October 19, 2009

MIMPI YANG GELI ..

okeyh.baru balik dari pulau sumpahan : LANGKAWI.. selepas dengan hati keringnya ponteng kelas mandarin sebanyak dua kali.. macam la aku celebrate deepavali.Best bercuti kat pulau cenggini.boleh rilex kan minda tenangkan jiwa.Tidur+makan+berenang sambil floatkan badan riang mata pandang awan indah macam tak dak masalah..memang terbaikk..ouh itu tak masuk sesi shopping dan makan choclate terlampau.Best sungguh kalau dapat hidup macam nih selama paling koman pon sebulan.sumpah hati senang berat badan bertambah.Tapi tak semua mende kat dunia nih indah.semalam.dengan balance cuti tinggal tak lebih 24jam aku dapat mimpi lagi.mimpi yang geli.GELI? yea geli..tapi mungkin definasi geli aku tak sama dengan definasi geli otak korang semua.Mimpi aku mimpi geli sebab aku jumpe ULAR salah satu binatang yang boleh buat aku jerit macam meroyan dan terus jadi geli geleman.Yea aku jumpe ular.Ular albino ke ape ke ntah yang kaler kuning tu.Besar woooo..besar lagi dari peha aku.SERAM jadah betol.Ntah ape yang aku buat before tidur sampai aku boleh mimpi reptilia itu.dan....semasa melarikan diri dari ular tu aku terserempak dengan muke manusia yang selalu jadi penghias skrin mimpi aku sebelum-sebelum nih..dah lame manusia tu tak muncul..tapi kali nih die buat comeback pulak.dah sudah jadi keje pulak aku pikirkan tafsiran mimpi complicated aku nih dari utara sampai seremban.ntah hape-hape.mainan setan kot.gasaklah ..janji ular tu tak berjaya patuk aku.mau pulak aku bangun tido muke pucat biru kalau ular tu patuk.tak hingin aku bagi ular patuk aku sesenang hati.hatta dalam mimpi pon.ape ingat aku anak katak ke nak patuk-patuk..bleh blah..! tapi kan ..still ade perasaan sumpah kagum dengan diri sendiri sebab sempat lagi pecut dan jadi sprinter 4X400 meter dalam mimpi..dalam realiti jangan harap la beb..
gugur jantung aku lari lelaju macam lah dah tak de kete sangat nak naik.. nak berlari-lari pulak......haish~!











p/s: aku supect sumpahan mahsuri tu belum betul-betul berakhir la..sape yang ade record mahsuri tu tol-tol cakap 7 keturunan..?? ntah-ntah die cakap 70 keturunan..org kite je yang memandai..haish -_-

2 comments:

~ aaWa ~ said...

wakakak..ksian engko..jdi buruan ular..

ak stuju psal smpahan mhsuri..kot2 die ckp smpai akhir zaman pon xtau..org mlayu kn suke ubah suai cerita asal..cam2 movie2 n drama2 melayu la..sume ubahsuai cite2 org lain..haha..

Dashing Days said...

maawa: mmg aku anti ular huhuh..tol2..mane ade bukti sahih ye x? huuuu