Saturday, December 19, 2009

AWAK MANA PERASAN SAYA SEBAB AWAK PERASAN AWAK HOT?

malam semalam berfoya-foya dengan kinah kat jusco.lambat balik rumah.saje.nak tunjuk rebel sket sebab kene tinggal ngan mak ayah dan akil. mase kat jusco aku jumpe mamat hot nih..muke hensem kemain.sebab tu mate aku pandang tak jemu.tapi die pakai satu t-shirt indie yang budak-budak baru nak up slalu pakai tu..ala yang ade tulisan kaler pink kuning biru hijau kat t-shirt mamat hot tu tertulis cenggini..

AWAK MANA PERASAN SAYA SEBAB AWAK PERASAN HOT...

gile ape aku tak perasan die..bukan sebab aku tengah perasan aku hot time tu ..tp dah die memang hensem segak bergaye..tak kan la aku bute sangat tak perasan die.dem tol mamat tu sajekan..
nak publisiti tak kene tempat.mementang muke tu hot.eleh..tak heran la..muke hot tak menjamin keperibadian dan sex orientation







p/s: kalau muke tu hensem try la pakai t-shirt SAYA SAYANG EMAK SAYA baru la perempuan kagum..handsome without brain sungguh~!

2 comments:

~ aaWa ~ said...

haha..ak suke post ko yg ini..die mmg saje pub murahan..n btw, mmg ak rase die MURAH!haha..

Dashing Days said...

aawa: tak sempat tnye but i let myself agree with u hehehe