Tuesday, December 22, 2009

MERLIN

sape nak tengok orang histeria sebab MERLIN.meh datang umah aku...! bawak kamera skali.kalau ade dslr baik bawak canon 400D.gmbar chantek terang sikit.lepas tu sape ade contact number surat khabar sinar bak kat aku . okeyh la..nak pegi tenang kan orang hysteria.bukan keje senang . tido pon selalu kol 4,5 pagi.kekadang tbabas sampai lepas subuh.susah nak tenangkan orang hysteria MERLIN nih.kene layan peel die smpai letih.ayat kursi dh berbuih kat mulut.tapi jenis setan omputih la kan.degil kemain.tak lut sangat.aku suspek cara aku bace tu yg xbaper betul dari segi tajwidnye..ntah la.nanti aku refer kt ismail kamus dan harun din.
okeyh tu je wat mase nih . bai bai.







muke-muke yang buat orang hysteria.muke-muke yang buat aku tak tido smpai pukul 5pagi.
naseb imun sistem badan aku dh biase ngan setan omputih.tak la tgode sangat.syukurrrr










p/s: menurut sumber yg bleh dipercayai..sorang lagi suspect yg hysteria sebab MERLIN ade kat jaybeee..itu baru 2 yang aku kenal jadi macam nih .tak tau lagi baper jumplah kat seluruh dunia.sape-sape terel statistik.sile buat sedikit kajian.sekian.


3 comments:

syakinah saffarudin said...

sape weh? yang jb tue syaz...huhu

puspawarna said...

alamak...
nasib baek x der jangkitan keatas diriku ini...

Dashing Days said...

aunah: lagi mau tanya..tepuk kepala tnye sendri hehehe


puspawarna: la minat jgk ke kat merlin? heheh