Tuesday, December 1, 2009

KAMU SUNGGUH CHANTEK QASEH.

ain kawan bertangan kidal merangkap member sebelah meja aku mase tingkatan 5 dulu dah selamat jadi ibu kepada baby cumel di bawah ni. sebagai mummy angkat baby die aku sungguh xcited tak terperi dengan kelahiran baby gurl yg cumel menawan hati nih.baby nih lahir awal.sepatutnya dia lahir december.tapi oleh kerana dia mahu cepat melihat dunia indah ni jadi diz cuttie pie pon lahir la pada 29NOV ari tu.walaupon sedikit kecewa kerana baby gurl cumel ini tidak lahir di bulan kelahiran aku iaitu december,
tapi aku gembira banyak sebab die lahir tak cukup bulan macam aku dan berat die time lahir juga same macam aku 23 tahun yang dulu huuuu..

lepas dapat message from ain, aku terus call die dengan nada teruja.teruja nak tau tentang baby dan teruja nak tau pasal errr proses bersalin yang menyaketkan itu.dengar je suara ain aku tahu die still lemah.dengar je cerita ain aku punye kerutan kat dahi timbul timbul kesan dari rase ngeri bile dengar cerita dari ain. dan bile ain tanye bile aku pulak nak nikah kawen mengandung beranak segala..jawapan standard aku macam biase..

TUNGGU LA BABY KAU BOLEH JALAN DULU..NANTI DIE BOLEH JADI FLOWER GURL WED'S AKU

jawapan mengelat dari aku . kalau nanti anak die dah boleh jalan berlari semua abes la aku..terpakse pikir lagi ape alasan untuk mengelat dari isu nikah kawen ini semua huuu




taraaa...ini die gegurl yg cumel itu..nama die?
NURQASEH SOLEHAH bt ROHAIZAD
seriyes cumel...





there's no words to describe how beautifull u r QASEH.
moga jadi anak yg solehah.nanti mummy datang tengok heh =D






p/s: nak start pegi kedai baby.pilih baju mainan untuk qaseh.

2 comments:

kureen said...

nak jugak name cenggini! leh tak aku tuka name kat IC!

Dashing Days said...

eleh..tu nak letak name nur kasih la tu hahaha..xpyh nur azreen tu dh kire cukup btuah la bai..