Tuesday, December 22, 2009

TAJUK BEBAS

aku tengah rilex-rilex telan xpresso kat starbuck.sorang-sorang.mata fokus kat hendpon.tengok gambar -gambar sambil feeling klmj.tibe tibe..

" excuse me...u ni syad ke? " datang sore awek cun dress up maut dari arah depan.
aku kalih kan muke dari hendpon ke muke awek cun dress up maut.
"ye..nape?" jawab dan soal.itu skill seorang guru tau..!
muke awek cun dress up maut terus bkerut-kerut ..
" jadi , u la makwe DIA sekarang?? " terus awek cun dress up maut buat tuduhan..melulu punye jenis tuduhan
DIA? sape lak nih..boyfren aku ade nick name DIA ke? xtau lak..monolog sendiri-sendiri
" suke ati la gua nak jadi makwe sape" saje bakar line..suke tengok awek cun dress up maut marah-marah..nampak buruk..walhal aku takde idea sape DIA....

" U nih perempuan takde maruah ke???" aik..keji gile tuduhan..lebih nih...
" eh lu pehal,datang tak kasi salam main redah..pastu tuduh-tuduh..tu bemaruah sangat la pesen lu tu .." aku sudah di tahap pra hot temper..
tengok awek cun dress up maut tu nak menjawab..ouh nak counter attack la eh.jangan harap..
terus aku sambung hujah..
"eh malu lah sket,jerit-jerit cam hantu pasal lelaki je..muke leh tahan,perangai ya rabbi" sempat aku selitkan sikit elemen puji-pujian..

tibe-tibe............BUKKKKKKKK

"WOI AYONG,KAU BOLEH DIAM SIKIT TAK?BISING LA..AKU TAK DAPAT TIDO NTAH HAPE-HAPE TIDO PON BOLEH BERCAKAP...!!!" suara kinah sound dari katil atas..














p/s: kalau kinah tak sound,aku rase sempat je aku hadiahkan awek cun drees up maut tu pelempang !

p/s II : sleep talking itu tak salah..better than snoring kan?kan?kan?

6 comments:

~ aaWa ~ said...

lorh..ak igt reality..

Dashing Days said...

hahahaha...mimpi je hehehe

saadah saadun said...

hak3..
mati2 ingat btol

Dashing Days said...

saadah: memang tak betul..kalo betul xtentu lagi berani cm tu hehehe

puspawarna said...

ceh...
tpah tertipu laaa....

Dashing Days said...

puspawarna: ahahahahah..