Thursday, September 17, 2009

bergaduh pasal cake dalam mimpi ala hindustani

" kenapa beli cheese cake...bukan plan asal nak beli choc moist cake ke? " soalan di
lontarkan dalam nada keliru


" tak dapat carik choc cake.." jawapan ala kadar..muke pesen mintak penampar

"eh xkan la choc cake lagi melambak dari cheese cake rasenye " jawapan serba tahu..

" byk songeh pulak makan je la" tayang muke bengang macam haram

"OK" terus berpaling dan melangkah untuk blah.


blah sambil dlm hati berzikir seperti ini..."SEBAL..SEBAL...SEBAL..tanye sikit je..jawap la leklok..haram jadah tol..ape dalam mulut ade tongkol emas ke..demm u ...~!
aku lari ..dia kejar..jangan pikirkan adegan hindustan kerana hati dalam mood sebal ..aku lari lagi..dia kejar dan mencari-cari..sifat semulajadi aku..ade masalah bangkit dan blah..jangan tunggu kalau tak mahu hati mati beku..kadar larian tidak begitu kencang..senang untuk di pintas senang untuk dicantas..effect larian.. hati mula cool down..tapi marah tetap tak mahu hilang..

"bagi peluang..saya mahu explain...boleh?." suara semanes gula..telinga aku ..? sorry tak dapat terima..sweet like sugah? go to hell !!!! dun buy that kind of pujukan ..teging kalah setan...

"mende je.." jawab sambil muke paling arah lain..kalau boleh seinci pon aku tak mau tengok imej manusia di sebelah..ape ko ingat muke ko boleh blah?

"saya mintak maaf..saya tahu saya terkasar bahasa..saya sebenarnya...saya....saya sayang kat awak..sumpah..sungguh..sebab tu saya tak tau macam mana nak react depan awak tanpa saya tahu saya dah buat awak saket hati " jawapan berterus terang..panjang nye jawapan macam nak jawab karangan ,,,

"err...NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO mane boleh..mana bolehhhhhhhh..." histeria tiba-tiba..peluh menitis dari dahi jendul.. jenis manusia senang freak out tak tentu hala
demm~!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~```


tersentak. bernafas tercungap-cungap..istighfar berulang untuk bertenang..mimpi apekah ini?????? pelik nya...mimpi lagi? haish..aktif sungguh aku dapat mimpi pelik sejak bulan ramadhan nih..sekali lagi aku lost in my own dream..watak manusia bikin jiwa sebal itu sangat memeranjatkan..kenapa perlu dia? aish..tak kene langsung..perlu kah mimpi romantis seperti tu? filem cinta mana pulak yang aku tengok sampai boleh bermimpi cenggitu sekali? kalau tengok CSI mimpi macam mane pula yang akan muncul agaknye yea? -_-"





p/s: sebal dalam mimpi terbawa dalam dunia realiti

2 comments:

syakinah saffarudin said...

gua malas bace ble x paham cm nie...piss me off!

Dashing Days said...

aunah: lu nih ..rahsie r beb ..nanti kite kautim la ..tak kan nak g tau semua ..