Tuesday, September 15, 2009

NADA IDEA NEED IDEA

idea tengah kering kontang..termenung dah lebih dari 2jam..aish...dengan saki baki hari yang berbalance 2hari lagi ni..tibe-tibe di landa mental block pula..kene beguling ke nih baru idea nak mari? hurm..ape nak ajar esok nih? dua kelas pulak tu..apehal la seksa sangat nak menghabiskan hari -hari terakhir praktikal nih..huuuuuuuuuuuuuu -_-











p/s: sesiapa ade idea tolong sumbangsih kan kat aku..idea itu mestilah di datangkan dalam pakej interaktif,interesting,kreatif,efisien dan da boom..
sekian.(byk cekadak)

2 comments:

kureen said...

otak kau sbnarnye dh lost nie
sbb tu kering kontang
haha

Dashing Days said...

ye la sebab lost aku kau faun kan kan kan? hahahah bengong dh nih ..