Monday, September 28, 2009

TATAK DEMAM..

lokasi:

keramat au

masa:

9.30 malam

situasi:

duduk depan tv dengan harapan nak tgk cite pirates sebab kegilaan terlampau terhadap pirates hensem tp apekan daya kene pangku anak buah kesayangan yang berat lebih seguni beras.

mak yong : tatak..dis monday tatak start skool kan?

cara memulakan small talk yang menjurus ke arah akademik.baru true style nak didik anak-anak..

tatak: tak lah ..tatak tak g skol isnin nih.tatak demam..

jawapan yang buat aku tegamam..mate pejam celik belas-belas kali..tengok tatak dengan teliti..hurm..tak nampak cam demam pon ..makin sihat ade la..

dan time aku tengah blurr-blurr udang tu..datang satu watak tambahan menjelaskan keadaan sebenar..yang aku hampir terlupe ..terlupe tentang peel anak buah kesayangan aku nih..

ayah tatak: die memang malas g sekolah la..drama queen tatak nih ..belum ari isnin die dah tau dh die nak demam..nanti bangun tido mula la buat muke sedih kunun saket la tu...

terang si ayah yang hanya ketawa-ketawa je bile tau anak die nye peel malas g skolah...

pemonteng sekolah tegar tahun 2009

dalam sebulan dapat die g sekolah 2 kali pon kire syukur sangattt

p/s:

macam mane aku leh terlupe peel anak buah petah cerdik pintar aku yang suke ponteng sekolah nih? sebagai seorang pendidik..tibe -tibe aku rase tcabar..hahaha





3 comments:

Anonymous said...

You should take part in a contest for one of the finest websites online.
I most certainly will highly recommend this blog!

Also visit my weblog when to file for bankruptcy Cherry Hill

Anonymous said...

Looking for a very best way to jailbreak your new purchased iPad three?
Can you download 3rd celebration apps that the application store doesn't approve of?

You also have the capability to compete towards your buddies and play live.


Look into my page - cydia sources 2013 installous

Anonymous said...

Hello! I know this is kinda off topic nevertheless I'd figured I'd ask.

Would you be interested in exchanging links or maybe guest authoring a blog post
or vice-versa? My site goes over a lot of the same subjects as yours and I think we could greatly
benefit from each other. If you're interested
feel free to shoot me an email. I look forward to hearing from you!
Awesome blog by the way!

My web page :: Biuro Rachunkowe Gdansk