Monday, September 14, 2009

MONDAY IS OUR DAY..MONDAY IS AUNAH BIRTHDAY...

14september 2009,

hari ini pada 5 tahun lepas..aku mula pandai mengadaikan hati,bermain dengan perasaan menerima seseorang untuk duduk diam di hati,sentiasa akan ada di sisi dan mungkin juga peneman sehidup semati..insyaALLAH..doa dalam hati..aku mahukan 50000 tahun lagi untuk bersama manusia yang dekat di hati sentiasa ada di sisi dan menjadi peneman sehidup semati..:)
walaupun kini dia busy..haish..-_-
tapi tidak pernah sekali mungkir untuk membahagiakan hati ..
untuk si pencuri hati..I HEART YOU MUCH ...!

terima kasih untuk 5tahun yang membahagiakan
liebchen c79 ^_^





HAPPY BLESSING BIRTHDAY AUNAH

geng september..!

HAPPY BIRTHDAY AUNAH..! selamat masuk umur 20 tahun..harap tahun nih kau dah ade steady pakwe..peminat lelaki merata pon tak guna..hati kita ade satu mane leh bahagi-bahagi sampai 5? harap kau success dalam pelajaran..harap dapat 4flat lagi..jangan harap aku nak dapat 4flat sebab aku tak minat..jadi kau yang ade minat dan niat murni cenggitu tolong la teruskan ..lagi satu ..tolong jangan pedulik ape yang orang nak cakap atau buat kat kau ..buat je ape yang kau nak buat..seperti tidur,makan,tidur balik,tengok aaron aziz sambil senyum gatal,carik gaduh macam bonzer ,lepas tu tidur balik pon aku tak kesah..janji kau jangan amek kisah sangat ape yang orang cakap kat kau..dan lagi satu..jangan nak jadi baik hati sangat..sampai orang pijak-pijak kau ..try la jadi hati kering sket cm akil dan aku ape lah salahnye..kau tu lemah semangat diri skit..pesen yang nak kene hantar pegi biro tatanegara selalu..self esteem tinggi tapi semangat lemah..tu yang jadi kes nak windy je tu...okeyh..ape-ape pun selamat hari jadi,hadiah nanti aku bagi..walau pun ade sikit rungutan dari aku sebab kau demand hadiah mahal time aku tengah kering tapi aku ikhlas..hahahahaha..last but not least..long life and happy life aunah...!



p/S: aku tak berapa pandai dalam karangan jenis ucapan ..jadi nanti lah time dinner sambut birthday kau aku berucap lagi..kali nih aku siap bawak kertas kecik lagi cam ucapan orang bertanding pilihanraya tu..amacam???

5 comments:

kureen said...

hepy bday kinah
huhu

Dashing Days said...

kureen: weyh hadiah gua mane..hadiah anniversarry hahha

~ aaWa ~ said...

awwww...luv the pix..huhuhu..
haha kureen saving lpas raye baru bagi gune duit raye..hoho

syakinah saffarudin said...

kureen: tq so much kureen..dgr cite ade niat nak bagi adiah..ape salhanye ko teruskan je niat ati murni ko tue..??hehehe

ayong: nak kawen ke tunang ke sok tolong jangan pilih tarikh ari jadi aku k?

Dashing Days said...

aawa: hahaha..apelah di harapkan padi seberang hahahahahaha


aunah: suke ati yg penting gua hepi