Wednesday, September 16, 2009

EXPECT THE UNEXPECTED

Hi xoxoxox,





Muhammad Nafis Mohd Nasarudin added you as a friend on Facebook. We need to confirm that you know Muhammad Nafis in order for you to be friends on Facebook.





email yang di terima dari gmail tadi pagi..sambil lap-lap mate 4-5 kali..jenis tak percaya diri.Biar benar.anak buah kesayangan aku dah ada facebook? dem~! di usia 8tahun plus-plus? bapak la advance gile..aku pon buat facebook time umur 22tahun..aish ..nak kene g confront mak bapak nafis nih..ape dah kering idea ke nak suruh anak buat ape sampai ajar die buat facebook pula? tak pe ..aku buat tuduhan melulu dulu..nak sedapkan hati sendiri..kalau sampai feedback mak bapak nafis cakap yang nafis pepandai g buat facebook account die sendiri memang la..memang la aku rasa harus pengsan sejam dua dulu bagi tenangkan diri sendiri.now aku tengah wondering ..perlukah aku filter dan delete segala jenis gambar yang tak sesuai untuk tatapan budak 8tahun plus-plus kat facebook aku?


-_- alahai nafissss....







p/s: nafis memang budak cerdik..lagi cerdik dari mak yong die nih..tapi perlu ke ade facebook time belum muammaiz lagi?

6 comments:

ms ct said...

my nieces and nephew (age 5, 2 and 2 months) pun dah ada facebook. LOL!! Tapi bapak diorang la yang buat, so that senang kitorang nak tag gambar diorang bertiga. :D

kureen said...

hoho nafis yg sgt cerdik.!

Dashing Days said...

miss ct : tu la pasal..i suspect pon mak ayah die yang buat..hehehe


tuween: ye beliau sgt cerdik dan pintar dari seorang aku hahahah

~ aaWa ~ said...

mngkin beliau adalah seorang genius it?muahahaha..bnggalah anda prnah mendidik beliau..huhu..

Im Single said...

nnt dia 22thun ade la account kat Swiss Bank ke.. Caymen Island ke...

Dashing Days said...

maawa: beliau memang genius..lagi genius dr auntie die nih

im single: kamu tau la auditor ..syik pikir pasal duit je huhu