Saturday, October 2, 2010

GALERIA WINDY DAYS

ehems.sape yang kenal rapat dekat dengan aku.tahu.hobby mase lapang aku.selain berangan dan tido adelah amek gambar pemandangan.aku suke kalau dapat capture moment chanteq indah tu semua.aku rase puas.tapi sile jangan bayangkan aku ade dslr bulky itu.gambar-gambar yang aku amek semua gune handphone sony yari yariah aku yang suke mogok lapar dengan aku sejak dari rabu lepas tu.walau suke mogok tapi quality gambar dia yang buat aku masih lagi bertahan dari campak dia dari tingkat 2 kolej hamka.okeyh.tak tahu.nak cakap ape lagi.sile tengok gambar-gambar hasil dari cik yari yariah.




okeyh everyone.nih la HAMKA.time hujan.
macam biase.aku suke duduk tepi tingkap sambil nyanyi lagu suriram.layan kot..



okeyh.nih feberet.kalau pegi manhattan fish market.mesti makan nih.tapi
di nasihatkan supaya tak makan selalu.mau kering poket sendiri kalau layan setiap minggu.



hujan lagi di hell.
tapi..chanteq kan kan?
time nih tengah stranded dekat faculty.
akibat dari hujan lebat dan tidak membawa payung.








dekat highway..matahari cantik.awan cantik.asap kereta.busuk.okeyh.
kawasan kilang.jadi.asap kilang.asap kilang? not gud.not gud


dekat belakang rumah.time hujan.awan berat hitam.cantik kan.kan.
pokok-pokok pisang jadi side effect yang harmoni kan pemandangan.


rainbow...
i just love this picture so much.
sambil amik gambar nih.sambil nyanyi lagu.pelangi-pelangi alangkah indahnya....
(lirik lepas nih.tak ingat dah.lupe -_-'')
okeyh.lokasi masih lagi di hell.walau pon ceruk jugak hell nih
tapi pemandangan dia lawa kot.belum time ade watak sampingan seperti
encik lembu yang memeriah kan suasana..







THE END.







8 comments:

mls login said...

ok..lembu tu hebat

GaDis CoMeL said...

apa aku nak komen kat sini hah???


hmmmm... gambar henpon tu lawa. ok, bye.

Days said...

hebat? bukan.lembu tu coolio

Days said...

gc: ok.gua kasik hadiah gmbar kat lu time nikah lu nanti orait tak?

Hairil Rizal said...

Apa yg penting dalam sesuatu gambar adalah mesej atau subjeknya.

Bila diambil dgn kamera gabak DSLR.. itu kira bonus berganda la sbb subjek gambar dapat dihighlight dgn lebih hebat..

(Komen mcm la aku ni pernah masuk Kelab Fotografi...)

Days said...

warlord: tokoh ahli kelab fotografi tu tu dh ade sgt dh hehehe.

TALKaLOT said...

u sooo talented my babe... bru gne yari.. pic ko cantek n molek belake...
aku ase pic aku pon pemandangan terindah gak kan... well.. hahhahha

Days said...

babe: hahaha.ur pic melambak dalam my yari.well.i love to capture u alive.ape leh buat heee