Thursday, October 7, 2010

TEST TEST TEST


situasi 1

farah ai: weyh apesal bibir kau putih?

seriyes terkejut dengan pertanyaan nih.ishk..aku tak cukup zat ke nih sampai bibir putih pucat pulak...?


syu hupseng: weyh beb.dekat bibir lu ade liquid paper la..macam mane sampai boleh liquid ade kat bibir nih? lipbalm tak mau pakai.lipstick tak layan.liquid paper lu layan pulak..?

time nih aku buat muke kosong sambil kesat-kesat bibir..




situasi 2


pandang muke dekat cermin.okeyh comot belenggas.lepas tu.ouh yea.ade 3line kaler biru
dekat dahi.sedikit dekat pipi dan suku lagi dekat dagu.wonder sendiri.pelakuan jenis ape yang aku dah buat sampai dakwat pen ade dekat muke sampai 3 nih?






p/s: semalam test dari pagi sampai malam.hidup agak kurang berkualiti.tu sebab ade liquid paper dekat bibir dan dakwat pen dekat muke.ilang perangai makwe-makwe bile berdepan dengan test paper.demmit..!

11 comments:

HaNTwO said...

nape x conteng je terus muka tu ;p

Days said...

han: hahaha.kalau boleh letak formula dekat muke dah lame buat dh nih heheh

d'Fedrin said...

same la. nana pun test dari pg smpai mlm. 3 test.

btw, smlm days ader test socio ke?
nana rase cm smlm kelas days kot yg gabung ngan kelas nana.

but nana x berjaya la mengecam org neh... lau x konfem dah tego dah...

:D

GaDis CoMeL said...

jawab test subjek mewarna pun teruk macam ni? hishhh.. comot betui budak ni...



*berlengaihh.. bukan berlenggas.

~::Iffat @ Wonderfatts::~ said...

tulis toyol kat muka takde org buat lagi..atas tapak tangan sampai ke lengan tu dah basa-basi sangat.

Hairil Rizal said...

Ooh.. ok lah lagi sbb hanya menyonteng muka.

Kalau ngantuk sampai terconteng notes, buku atau kertas jawapan itu lebih buruks lagi...

Pernah ke?

Hairil Rizal said...

Lupa plak nk ketawa.. :D

Days said...

nana: hahahaha.same goes here. lots of test dh dkat nak final nih..heheh.

Days said...

GC: lu pikir gua ratu chantek ke der nak anggun sentiasa hehe comot tu perlu kot heeee..belenggas tu bahase negori laaa..belemuih tu bahasa kedah hang heheh

Days said...

iffat: kalo tulis kt muke nampak sgt kot hishh..baik bawak notes teruss huuu

Days said...

warlord: penahh..satu garis lurus nak menghiasi kertas jawapan.lame jugak la nak settle cover garis lurus tu dgn liquid paper heheh