Friday, October 22, 2010

FOR THE REST OF MY LIFE.

sekarang nih mane-mane pon orang dok citer pasal maher zain.mamat islamic hensem dari sweeden berdarah lubnan itu.ade ralat sikit bile cerita pasal maher zain nih.sebab.konsert dia dekat mbsa ari tu haram aku tak dapat pegi tengok.lepas tu dapat pulak member suke showing off.baru 5minit balik dari konsert maher zain terus upload gambar dalam fesbuk.nawaitu nak bakar line dia tu jangan harap aku nak endahkan.ape ingat kalau dapat amek gambar maher zain lebih 3keping dapat nikah dengan beliau kah? jangan harap.sebenarnye aku into lagu maher zan nih lepas bace belog paiseh.dia letak video clip lagu insyaALLAH kot rasenye dekat belog dia.bile dah tengok mamat yang nyanyi tu sedap mata memandang sejuk hati melihat.terus nilai lagu dia pulak.lagu dia best kot.suara pon sedap nak jadi halwa telinga.terus carik lagu maher zain nih lagi dan lagi.ziana zain yang aku dok suke time zaman belum akil baligh pon aku letak tepi.dan tadi lepas dapat seludup cd lagu maher zain dari kereta AFQ.terus berkenan dekat lagu for the rest of my life.lagu yang best dan akan buat wanita satu malaya
tak kesah la dia paham ke tak bahasa penjajah tersenyum panjang sampai telinga.rhythm lagu nih je dah buat hati jadi melankolik.lirik dia? aku nak buat star jump kalau manusia yang aku sayang kasik lagu nih kat aku.tapi takpe.bukan salah kite kaum perempuan kalau lelaki memang tak semuanye romantis dan kacak.tak semua.tak semua.tapi still ade.
bukan salah kita.jangan meyesal yea semua kaum hawa..jangan menyesal...
cara manusia nih berbeza.maher zain mungkin buat lagu nih nak tunjuk sayang dekat bini dia.tapi kau jangan harap buah hati ke suami ke nak kasik lagu nih kat kau sebab mungkin mungkin yea..mungkin..lelaki di sekitar kita hanya pandai cakap sayang melalui perbuatan.dengan harapan.mereka boleh kawen je dengan perbuatan tu bukan dengan perempuan.ouh yea.saya sudah emosi.berbalik kepada tujuan asal entri nih.....
entri nih di wujudkan sebab.nak suruh korang dengar lagu maher zain tu dan sile kasik dekat manusia yang kamu sayang.macam bro warlord cakap dalam entri dia.spread the love peeps. sementara manusia yang kamu sayang ada.dekat.dekat dengan hati.nampak depan mata.just let them noe yang mereka di sayangi.di hargai.sometimes habib jewels dengan ferrari tak boleh realisasikan kasih sayang tu.dan kadang-kadang.hanya dengan satu lagu.boleh buat manusia rasa di sayangi.di hargai.mudah kan?




For the Rest of My Life


I praise Allah for sending me you my love
You found me home and sail with me
And I`m here with you
Now let me let you know
You`ve opened my heart
I was always thinking that love was wrong
But everything was changed when you came along
And theres a couple words I want to say

For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you. loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I I`ll be there for you

I know that deep in my heart
I feel so blessed when I think of you
And I ask Allah to bless all we do
You`re my wife and my friend and my strength
And I pray we`re together eternally
Now I find myself so strong
Everything changed when you came along
And theres a couple word I want to say


I know that deep in my heart now that you`re here
Infront of me I strongly feel love
And I have no doubt
And I`m singing loud that I`ll love you eternally

For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you.loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I I`ll be there for you

I know that deep in my heart










p/s: untuk manusia kesayangan...aku tunggu lagu nih pulak.kalau dalam mase 48jam takde lagu nih dalam bentuk video.lirik lagu.nyanyian secara solo tanpa petikan gitar kedengaran.2020 nanti baru jumpe balik.ok?

7 comments:

HaNTwO said...

maher zain ni memang best..oleh itu marilah kita berkasih sayang sesama manusia...tanpa ada rasa prejudis..moga kasih sayang tu membawa keamanan kepada dunia...(layan lagu yang menyedapkan halwa telinga je...lagu2 jerit ke cinta leleh ke x best heheh)

HaNTwO said...
This comment has been removed by the author.
Hairil Rizal said...

Baca aje tajuk kat blogroll tu dah tau dah si Days ni buat entry ttg lagu Maher Zain.

Ah, lagu ni mmg sgt sesuai utk ditujukan kepada wanita kekasih hati..tak kira la gf ke bini. Mak tak bleh la since ada part lagu tu tak kena langsung.

My wife yg memula suka dgr lagu ni. Yelah, driver nak fokus driving..camne la nak hayati lirik sangat. Bila dah kat rumah baru sedar indahnya lirik itu.

p/s: Takkan la smpai thn 2020 kot? Hehehe!

Days said...

han: betul lagu jerit2 dgn cinta meleleh xbest sgt hee.btw dh bagi kat org rumah belum lagu nih han? cepat-cepat kasik huhuhu

Days said...

warlord: kask dkt wifey cpt2 lagu nih eh ke dh kasik? 2020?tak kot..saje nak buat ugutan gaya macam tu.kalo tak di gerak xjalan hehehehe

Achilles said...

Obsesi pada Maher zain jugak kau ni =P

Days said...

achillies: yeah kite ade tahap obsessi masing2 ehehehe