Tuesday, October 12, 2010

SESI BELAJA BERSAMA RUMATE.

tadi aku dengan rumate name gelaran die sheeteet buat sesi brainstorming sempena first paper pada esok hari.macam biase.kami dua akan saling bantu membantu berganding bahu untuk kasik diri masing-masing paham tentang ape yang dah telah di belaja kan samaada dalam sedar atau dalam tidur sejak 2hari lepas.macam biase.mesti akan ade formula-formula baru yang akan keluar untuk kasik proses mengingat jadi lancar dan sempurna.

" sheteet gua ade acronym untuk formula baru weyhh..baikk punyee " aku announce dengan gembira..

" ape? cepat -cepat reveal.aku tak larat nak bace banyak-banyak nih " sheteet response dengan gelojohnye..

" CELIAP !!! untuk good characteristics of grmmar presentation.." aku reply dengan gembira.puas hati dapat perah otak pikir acronym yang unik lagi berbunyi klassik.

" celiap ? buruk betul..." cess..sheteet nampaknye tak menghargaii langsung....!


" best la weyh..unik tau.aku pikir lame tu untuk celiap nih.." aku try defense diri.dan defense acronym yang dah di cipta sejak semalam lagi


" so celiap tu ape? " sheteet nak tau jugak.walau dia tak redha dengan celiap yang berbunyi teruk.


" c-clear , E-effective , L-lively ,I-interesting,A-appropriate P-productive....CELIAP!!! " ade nada cheerleader di hujung suara aku yang bangga perkenalkan celiap..


" eleh acronym aku lagi best..." sheteet try nak bakar line.

" ape beb? bring it on..!! " jenis mane boleh kalah punye bangsa.kene amek tau jugak kot la celiap boleh kalah dengan acronym sheeteet yang eksyen nih..


" TAK LA CANTIK SANGAT FUCK R ..! for criteria of good grammar rules and explaination..! " sheteet announce dengan penuh perasaan proud and prejudice nye...

" Explain..." aku jawab dengan nada tegas.


"Tak-Truth,La-Limitation,Cantik-Clarity,Sangat-simplicity,Fu#k-Familiarity,and R-relevant.." sheteet terang dengan jelas lagi bersahaja..


aku angkat white flag.CELIAP...adelah 1st runner up.-_-''












p/s: kami sedang belaja.dan acronym kami sangat melampau.aku paham.dan redha.

6 comments:

Hairil Rizal said...

Suka CELIAP gaks...

Comel aje bunyinya... mcm..

KELICAP!

KETAYAP!

Apa lagi ek?

Days said...

warlord: heheh.thnxs bro.at least ade jugak org hargai celiap nih hehe.

KELINCI orait tak?

GaDis CoMeL said...

CELIAP?

macam lucah je. acronym lucah memang senang nak ingat. ho yeah!!

TALKaLOT said...

Rambut Siti Fara Tak Cantik La... kan lbey sopan.. yg buat formula ni pon sopan.. aka cartoon... aku tiru je.. x kuase memikirkannye lg...

Days said...

gc: hahahhah nampak sgt lu suke mende lucah nih der hehehe xpe gua redha dh ngn lu heheh

Days said...

syu hun: ape brg tiru org..we need our own identity la hehehe