Monday, October 11, 2010

Uncertainty.Uncertainty.Uncertainty.

tadi adelah tido yang paling tak best dalam banyak-banyak tido yang aku adore selama nih.
tido tadi.takde mimpi indah.badan rase macam kene belasah.dan.terbangun hanya sebab susah nak bernafas.noticed about breathing difficulty while sleeping nih dah 2minggu dah nih.tapi tak la selalu jadi.on off je momentum dia.tapi tadi tibe-tibe macam tak cukup oxygen dan berlebihan carbon dioxide je jadinye.terus bangun.kalau still tido lagi mungkin agaknye sekarang dah tidur sampai bile-bile.dan entah sebab ape.kali nih.badan pon rase macam nak demam sama.aku penat sangat ke hari nih? setakat pegi canselori amek slip exam pedehal sangat kot.naik kereta bukan jalan kaki.jadi ape je yang buat system badan aku jadi macam hilang arah tuju nih? stress nak exam? takde makne.bukak buku pon tak istiqamah mane.stress mende? jadi apehal nih heh? confius...confius.final exam rabu nih je kot.jangan la nak bergurau macam nih..hishhh...







p/s: aku rase lung aku ade bubbles.aku penah telan sabun ke selama nih?

7 comments:

TALKaLOT said...

i knw wat u did last thurday...

Days said...

syu hun: i noe u noe hunny.i told u bout it right? heee.i dun think there's sumthing related to
what i did last Thursday..may be my body is not in gud condition perhaps?

~::Iffat @ Wonderfatts::~ said...

ruqyah mana? n then madu tu istiqomah tak pengambilannya..jgn amik mudah..org jauh nak tolong2 pantau..so diy 1st..zikir pengunci jgn tinggal.

Hairil Rizal said...

Been exercising too much or been resting too much?

Whatever it is, that needs some attention.

Days said...

warlord:too much of exercise?? xkan la.now busy dgn final.resting too much? pon xla sgt.have tons of workload nwdays.nth la.try to holding on for a moment.i need to focus with my final exam first.=)

GaDis CoMeL said...

oii.. pehal yang komen kat sini cakap omputih?? aku mana paham apa lu orang cakap ni woiii..

ciskek betuii!!!

Days said...

gc: ahahahha ok lepas nih aku gune bahasa kebangsaan kite la pulak.jgn mrh der nanti seri pengantin ilang hehe