Monday, January 18, 2010

kisah ibu ketam

hari nih banyak mende yang aku terlepas.seperti? terlepas nak bangun tengahari.terlepas nak mandi pukul 2petang.terlepas nak online sampai lewat malam.terlepas nak pakai sempoi-sempoi.terlepas nak tengok tasbih cinta.macam-macam lah yg terlepas.tapi hari nih TAK terlepas nak tengok ketam yang ajar anak-anak die jalan lurus straight xmau corner-corner..tapi die jalan tak pernah lurus dan selalu ikut corner.contoh perbuatan mak ketam nih...


" u ols tak bley higlight rambut.di haramkan ! "

tapi yang cakap rambut tak pulak hitam berkilat.siap teknik rebounding lagi..heh.


" u ols harus pakai formal."

tapi yang cakap die pakai kemeja pendek paras siku tunjuk siku yang tak cerah,dan lengan yang juga tak berapa putih.still rase nak bagi kat die lotion garner


"u ols kene on time ok .i tak suke tunggu orang"

walhal die janji kol 8pagi die dtg kol 9lebih.on time wakluu..


dan banyak lagi contoh-contoh perbualan ibu ketam yang malas nak dinyatakan di sini.
fussy,kelam kabut,lack of xperiance,cant communicate with others well.and blah..blah blah..
macam mane kau leh jadi IBU KETAM?






p/s: buang mase je aku bangun pagi kalo akhirnye jumpe kau tengah ari jugak cess..xpasal system badan aku terkejut sebab kene simbah dengan air pagi-pagi bute aishhh

4 comments:

ms ct said...

hahaha... i like this post, syad! pot calling the kettle black la ni. (oops, tak ley comment lebih2 or it will be used against me) *wink*

kureen said...

hahaha .caya lah lu! buktikan lah yg lu leh idop tanpe gua bai!

Dashing Days said...

miss ct: hahaha xpe miss i phm perasaan u..it's biar i je yg tulis puas2 u gelak je la kuat2 heee

Dashing Days said...

bff: yeah i can survive..but i miss u hehehehe