Wednesday, January 20, 2010

SABAR ADA HAD KAN? MACAM 90KM/J

kalau dah 3hari berturut-turut orang yang sama akan carik pasal dengan aku
rasa-rasenye dah jatuh ke belum hukum wajib balas dendam tu?
tapi tadi aunah cakap tak gune stress-stress biar je lah.tapi tu aunah.dia memang baik hati aku lain aku keras hati.tapi bukan ke azam taun baru nak jadi matang dan tenang? aiseyh tp kenape ade je orang nak mocking aku nye temper? KENAPA?
sabar untuk 3hari nih rekod terbaru.tahniah syad! kau sabar lebih 48jam dah.tapi kalau esok lusa tulat die buat lagi macam mane? demmit~!





solution:

pergi library carik kisah sirah rasulullah.rasulullah s.a.w dulu sabar kan orang die.contohi beliau.azam tahun baru lewat sebulan aku pada hari nih.











p/s: kalau esok lusa lepas bace kisah rasulullah pon sabar aku makin nipis terbukti setan tu musuh umat manusia sampai akhirat.


p/s: savy kaler merah jangan dekat dengan aku kalau tak mau cedera parah.

p/s: aku sedang membunuh bom jangka dalam diri sendiri.mane nak carik unit pemusnah bom?

18 comments:

~ aaWa ~ said...

haha..ak pon same weyh..azam thun bru ak utk mjadi baik gile2 babi and tenang mngkin jua xtercapai..ak n din skunk di ganggu oleh Dumb & Dumber (bkn name sbena..haha..)

Dashing Days said...

maawa: meh kite bully balik dumb n dumber yg ganggu korang tu..eh bile nak study same2 heheheheh

olsenwilliam said...

wow...ni mmg tgh panas mengeledak giler2 aa....

sabar k...sy pun sll je jumpe umat manusie yg agk2 sengal dan mencabar kradibiliti sy sbg sorg pompuan ayu...hehe~

Dashing Days said...

oly: mmg mengelegak tp now sejuk dh sikit hehehe..thnxs ya

sirhighcarl said...

nape ni sis? sape yg kacau kamu?

salam ziarah :)

siggplus said...

besok awal2 pagi aku g kedai cat tukar savvy aku warna lain..heh

Dashing Days said...

highcarl:manusia yg suke rase die bagus yg kacau i hehe..thnx ziarah my blog hee

Dashing Days said...

siggplus: aish xpyh la mcm tu..aku xkan harm savy kau la...jgn wisau..

aDieyZa said...

syad: aku pun lalui bnda yg sama dgn ko kot..

aku buat x tau jer dgn "org" tu.. then aku buat sampai dia lak rsa bengang dgn aku..

then mmg dia bengang sampai ngadu kat org lain sambil nangis2.. hehehe

ni bkn soal kejam, tp xkan nak biar org pijak je kepala kita sedangkan kita x ganggu hidup dia kan??

ahleng ariKen said...

nape ni...aa..bgus2..rajinkan diri berzikir..tenang nanti :)

P/s-aku pon tak matang dan tenang mahupun matang.haha

Faisal Admar said...

banyakkan baca buku. lagi bagus dari layan orang macam tu :)

Dashing Days said...

zana: aku pon buat dek jep nih..malas dh nak pikir..byk keje len aku nak buat heee

Dashing Days said...

ahleng: btol..bzikir ubat paling mustajab utk halau setan yg suke testing temper nih hehehe

Dashing Days said...

faisal: yeah..mmg hobby bace buku.tp now lebihkan buku2 agama buat sntapan rohani hehe

Faisal Admar said...

bagus tu. yang penting membaca. sebab ada terbaca quote berbunyi begini:

"a person who doesn't read, has no advantage against a person who is blind"

btw, saya pula tengah geram dengan nuffnang. tak bergerak apa langsung.

Dashing Days said...

faisal: same je dgn my nuff..xgerak pon hehehe

Faisal Admar said...

actually, bosan tengok ads. semak. tapi kalau dapat duit, ok le juga walau semak mata memandang kan? :)

Dashing Days said...

faisal: agree =D