Friday, January 8, 2010

PMR

aku percaye dengan peluang kedua.sebab?



SEMALAM AKU MIMPI ..PMR AKU DAPAT 8A





-peluang kedua.walau dalam mimpi still aku percaya.=D





p/s: lepas 9tahun akhirnye aku percaye aku bukan lah failure sgt time pmr



p/s: mr liebchen gelak mcm haram bile aku cite kat die.aku tau die dengki.pmr die 7A je.kalah ngn aku satu A pon nak dengki mcm tu.pathetic gile.


p/s: nampak sgt pmr aku memang lingkup..sebab tu ALLAH bagi aku mimpi yang dpt kembalikan self esteem ke level yg ttinggi huuu



2 comments:

dewihati said...

neh akibat ko bowak2 pasal PMR la SPM la ngn aku... hahaha

biasa ah.. lama x bowak.. lost kontak lebehy 10 thn.. kewl gler!! jumpa kt fesbuk smula....

Dashing Days said...

shura: muahahaha..tu la bawak bual hal nth hape2 tu yg mimpi kemain lagi