Wednesday, April 14, 2010

BODOH???

ape yang korang mengarut nih..? BODOH !!!!!!

kenyataan tu dari lecturer yang pernah cakap kat aku.usage of vulgar words shows that u're not an educated person.jadi sekarang dia tengah cakap bahasa indah ke ? bahasa sopan ke? mencarut jugak kan tu? walau.dia cakap tu spontan tapi maksud dia jelas.berubah air muka budak -budak tengah present.mesti dia orang tengah makan hati.kalau aku mesti aku dah baling kerusi.aku tak kisah kalau kene marah sebab buat salah.marah lah.sebab dalam proses pembelajaran kita memang wajib kene marah.sebab kalau tak kene marah tu maksud nye kau perfect.kalau ko perfect kejadah kau belaja lagi kan? baik kau apply jawatan perdana menteri malaysia.settle...

jadi nak tak nak.suke ke tidak.cencorat ke cicak..

kene marah tu wajibalghunnah dalam proses pembelajaran.tetapi.memaki tu...macam susah nak terima.BODOH? humph..aku malas nak cakap ape.tak tau nak comment banyak mana.tapi.senang citer.selagi kau bergelar lecturer.hormat tu tetap ade.ilmu kau bagi tu tetap berharga.tipu kalau aku kate aku tak belaja ape-ape dari kau.banyakkkk..termasuk la..

KAU CAKAP TAK SERUPA BIKIN.

jangan mencarut.mencarut tu tandanye orang tu tak educated.tapi KAU? tengah nyanyi lagu nasyid tajuk sepohon kayu agaknya....

p/s: untuk kawan-kawan TESL..sabar banyak-banyak.kalau nak aku pancitkan tayar kete dia.bg notice seminggu awal.senang nak ushar line

11 comments:

reen_sofee said...

ooo tesl ehh??
huhuh.
hebat hebat!!

╚► capital S hana ◄╗ said...

hukk
ilang saba .
saba2 .

Dashing Days said...

reen: haah tesl..hebat? aish..biase je.TESL itu course ciptaan manusia je.heheh

Dashing Days said...

S hana: tengah sabarrrrr heee

~ aaWa ~ said...

mcm kenal tp xkenal kot..tp kenal la kot..haha..

Dashing Days said...

maawa: nenek tiri la yg ckp cm tu hehehe

munirah ruslan said...

hai :)
u amek tesl kt uitm shah alam ke??

Dashing Days said...

munira: hai.nope i amek di tempat lain hehe but previously di shah alam tp amek lain heee

munirah ruslan said...

ooo i c, so which university laa u amek? hehe, btw im not a tesl student, but still in d similar stream

chemay said...

if chemay pon msti rase nak gores2 kete dye gune garfu..
hahha
^____^

Dashing Days said...

chemay: kite punye hobby di waktu marah yg same nampaknye hehe