Sunday, April 18, 2010

KUGIRAN KOTAK MERAH PONTENG KELAS

hari rabu.dalam kelas speech comm.lecturer suruh buat outline untuk individual speech.outline?
heh..aku tajuk individual speech tu pon aku tak ingat..ni kan pulak nak buat outline.kimslm...sambil buat muke blank takde idea.aku pandang ahlil kugiran kotak merah.dengan soalan telepati berbunyi begini:
" KORANG ADE IDEA NAK BUAT OUTLINE NIH KE? " ..dan pandangan aku di sambut dengan idea..
" WEYH JOM PEGI KOTAK MERAH.KELAS NIH BOSAN"
yang membawa maksud.meh kite keluar dari kelas nih secara jemaah dengan mengunekan taktik lari ala-ala cheated husband untuk pegi ke destinasi kesukaan iaitu KOTAK MERAH. setelah mendapat persetujuan semua ahlil kotak merah secara telepati jugak.tak leh cakap secara verbal.nanti boleh menimbulkan syak.lepas tu..sorang-sorang keluar kelas.aku yang suke buat keje secara under cover nih dengan bangge nye keluar kelas berlenggang sampai tertinggal payung kat kerusi.bijak kan? tapi naseb ahlil kugiran ainur telah berjaya mengambil payung merah kesayangan aku tu.kalau tak? kulit aku konfirm gelap macam dayang senandung at the end of this semester.huh~!
lepas tu.kami bertujuh..menaiki dua kereta menuju ke lokasi kesayangan dengan hati kering.dengan hati girang.dengan perasaan yang ouh final lagi 2minggu kalau kire dalam bentuk saat lama lagi mase tu...dan...akhirnya kami sampai ke destinasi kesayangan walaupon kene tempuh roadblock yang buat aku cuak je.ntah sebab ape aku cuak.mungkin sebab aku rase yang pakcik polis tu macam tau aku ponteng kelas..haisshhh..



rakan ponteng memonteng.
babe..kite dah tak leh buat perangai macam nih lagi ok.
ni last yea.aku nak tobat dah nih.tau kat mak aku abes la
kene sumpah jadi bmw 5series nanti huuuu


muke riang.kerana attend kelas di separuh jalan.
minggu depan kite start seriyes yea.
sebab final kite susah kan kan kan ? hhuuuu





akhir kalam.aku tak kesah nanti.kalau esok aku mengaja anak murid aku ponteng kelas.sebab aku pon buat mende yang same.karma.takpe aku redha.-_-''




p/s: nih last aku pegi kotak merah untuk bulan nih.bulan depan.final.belajaaa belajaaa belajaaa..
tapi lepas final exam aku yakin semua ahlil di atas akan pegi kotak merah lagi.takpe time tu dah merdeka.leh pegi.tido situ pon tak kesah.ok?

8 comments:

zaizax said...

cet ko mmg future teacher yg rox abes, aku dpt teacher mcm ne, tiap2 ari aku bawak budu kasi kat dia hahha

kotak merah..hooo red-box aku ingt ape laa

Dashing Days said...

zaizax: hahaha...budu je? bak la mekdi heheh..ye aku amek tesl tapi ttp nak gune mother tongue aku gak.jadi kotak merah la.pedehal red box..bahasa penjajah huh~!

maCy said...

sronok betol..huuhu

reen_sofee said...

hahah.
red box kaa?
ngat kan amenda!
hahaha

REMEDY said...

peh...haritu masa audition rancangan jgn lupa lirik...full pax dkt kotak merah ni...

Dashing Days said...

macy: nanti kite pegi nak nak?

Dashing Days said...

reen: la ramai ke keliru dengan kotak merah nih hehehe

Dashing Days said...

remedy: hhahaha..tu kat sogo kan? kat curve ade ke audition? nth la tak tau xde hati nak g audition..segan =p