Thursday, April 29, 2010

HAPPY BIRTHDAY LIL BROTHER.


dear atak, HAPPY BIRTHDAY...! harap kau ingat birthday kau sendiri..aku tau kau baru masuk 17tahun.tapi perangai pelupe birthday kaum keluarga sendiri
kau tu sungguh kronik dan teruk sekali.
sampaikan kau tertukar birthday sendiri dengan birthday ayah.aiseyh..
di hari jadi kau nih..aku nak wish kau gud luck untuk SPM..yea walau
SPM lambat lagi tapi tetap kene ingat selalu..nanti kau lupe lalai leka..abes mase depan.
tapi rancangan nak pegi genting sabtu nih tak leh cancel tahu.kalau kau ade kelas tambahan ponteng je la..sehari tak datang bukan luak satu A pon..ekot nasihat aku..aku pon bakal cikgu aper? jadi nasihat aku bergune ok?
lagi satu aku nak pesan belaja jangan malas.pegi sekolah niat jangan seleweng.tapi kalau dah cikgu kau tu kerek sangat.jangan bagi muke.ingat jadi cikgu tu dah semua sempurna ke..kimsalam sikit la..aku paham cikgu-cikgu kau suke gossip pasal kau.takpe.nanti aku datang sekolah kau.lukis mural kat kereta cikgu yang berani kutuk adik aku tu.macam la gaji diaorang di byar untuk gossip..heh~!
lepas tu solat jangan tinggal.ingat tu tiang agama.kalau solat subuh pon barai.macam mane nak jadi pemimpin keluarga esok lusa? ingat..biar orang pandang kita macam jahat.tapi amal jariah kita sape je tau kan?kan?kan?
next point..belaja bersungguh-sungguh.ingat kau anak laki tunggal.anak laki last.
kau tu yang aku harap jaga aku kalau aku buat pasal tak mau kawen pulak dan stay single sampai tua.tapi jangan risau sangat.ekot hormon aku nih..memang aku akan segera dirikan masjid .sebab..dapat pahala kan?kan?
anak laki banyak tanggungjawab.aku nak kau tahu tanggungjawab kau tu.
tu je.dah kawen esok jangan lupe aku.opss sori..belum abes spm gatal camane pon tak leh
sebut pasal kawen.unless kau nak kene parang dengan ayah hehehe
dah la atak.last but not least..
taun nih hari jadi kau takde adiah ok.kasih sayang lagi berharga kan?
HAPPY BIRTHDAY MOHD SYAKIR
SWEET 17TH
ALLAH BLESS U ALWAYS
LONG LIFE AND HAPPY LIFE.
LAP U..MUCHH XOXOXO








p/s: cake birthday kau buat aku pokai.mane aku nak mengadu naseb nih????




9 comments:

reen_sofee said...

happy burfday too.
ngeh ngeh.
sweet nye akak!
hehehe

Dashing Days said...

reen: sweet yea? hehehe..budak kecik nih selalu kene bully time kecik..now die dh besar baru nak syg die hehehehe

zaizax said...

days!! nak kakak macam ne gak hawhahaa

Dashing Days said...

zai:hahahahahhahaahah jgn..adik aku dulu kecik2 anti ngn aku sebab aku buli dieorang bukan kes kecik2 .. smpai ptah tgn pon ade hee

ked :) said...

sm eah umur :D HEHE

Dashing Days said...

ked: yesss...hehehe sweet 17 huh? huuu..gud luck spm ok?

~ aaWa ~ said...

eit....!haha..ak start paper 7th..philosophy 1st..ko?

Dashing Days said...

maawa: start 4 habes 15 huuuu lame gle gap hehe 1st paper adelah survey prose form and poem in english huhuhu
selamat dh paper itu.ko gudluck heh utk philosophy..hehe

Anonymous said...

I like use viagra, but this no good in my life, so viagra no good.