Tuesday, April 13, 2010

PACAR TERBAIK

tadi aku pegi makan popeye setelah mengidamkan popeye macam mengandung anak sulung je selama seminggu lepas.macam terasa-rase kat tekak je popeye tu.teruk kan aku? jadi sile jgn bayangkan kalau aku betul-betul mengandung in the future percentage teruk tu makin increase ke hape.ingat... manusia boleh berubah.aku manusia.jadi mesti boleh punye.*semangat*

sebenarnya tadi aku dan kugiran kotak merah.pegi buat ritual melalak di kotak merah sambil buat muke tak paham bahasa exam lagi seminggu je.eh ke dua minggu? ntah la.tak ingat.lepas tu malam lepas dah penat bersosial di siang hari.baru aku terhegeh-hegeh nak carik mr liebchen nak tagih simpati mengadu macam-macam.biase.perempuan kalau tak mengade dia mungkin khunsa.ok.tengah berkaseh sayang.tibe-tibe handphone aku dapat message.number unknown.
ntah sape.then bile mr liebchen tanya sape.aku cakap ntah tak kenal.dia kata kekasih hati aku la kot..dan lepas tu.telinga dia tuli sebab aku membebel sambil marah-marah hilang perangai mengade sambil tanya..are we having issue of trust in here???? sambil ulang 5kali.marah sungguh aku.ok.. real life.takde sape.aku setia.tak percaya? pegi bunuh diri.muke aku ade macam playgirl ke? mane ade..........
dalam mimpi.aku hanya madukan mr liebchen dengan brad pitt and gun jun pyo je.tak terlintas pon hatta wajah fahrin ahmad time tido.sumpah takde.jadi kenapa nak cakap.yang message tu dari kekasih hati aku? mungkin dia nak bergurau.tapi bergurau wak luu..sumpah aku touching.i am old enough..untuk flirting with other guy.ingat aku budak baru nak masuk form 1 ke hormon nak hype semua nih..? ok la malas nak bising.aku bagi je lagu nih kat dia.senang.amek la lagu nih.kau tuduh aku ade kekasih hati lain lagi.memang la.
aku kawen lari dengan brad pitt kat siam baru padan muke kau.huh~!
aku tujukan lagu nih khas untuk mr liebchen dengan ucapan...
" kamu...pacar terbaikku =) ouch ! heeee






Kau Merubah Segalanya

Artist: Fauziah Latiff

Kau yang merubah segalanya
Kau sebenar yang mencuri hati
Aku yang masih meratapi kehancuran
Cinta lalu yang tak kesampaian

Apakah aku yang terburu-buru
Cuba melupakan peristiwa lalu
Atau mungkinkah ku terpesona pada
Kejujuran yang engkau berikan

Tercipta suatu ikatan
Yang kita bina
Dari kehancuran masa silam
Oh tuhan kau restukanlah
Cinta indah bagai pelangi
Kekal abadi

Masih jauh sayang
Perjalanan kita
Pasti ada yang beronak duri
Namun tiada yang merubah rasa
Kerna ku tahu kau saja di hati






p/s: aku tak jiwang.tapi romantic.nanti aku pegi buat ritual kotak merah aku nyanyi lagu nih untuk kamu yea mr liebchen.jiwang kan? kan ? kan? * tuduh aku lagi..siap kau!!!! *

4 comments:

reen_sofee said...

hahahahha.
meh neh nak marah pacar terbaik tuh.
sesuke jek gurau cam tuh yek!
nanti die!
hahahaha

Dashing Days said...

reen: time kaseh..nak kasik nmpak garang sket..marah dgn suare soprano tau hehe

fatin nasir said...

lagu wajib aku nih. ahahah

fatin nasir said...

lagu wajib aku nih. ahahah