Saturday, April 3, 2010

HAPPY BLESSING BIRTHDAY DADDY KEWL !!

untuk lelaki kesayangan.hero feberet sapanjang zaman.pelindung ampuh dari segala rintangan.yang sentiasa ada di sisi.yang selalu menyayangi.yang sangat precious untuk di tukar ganti.SELAMAT HARI JADI MR SAFFARUDIN DARWIS..!
ALLAH bless u olwaiz.i LOVE U MUCH !
sweet 51.=)







p/s: kesian ayah aku.umur dah 51 cucu pon takde lagi =)

8 comments:

~ aaWa ~ said...

slmt ari jadiii!haha..
cucu angkat pon jd smntara 2nggu cucu btul..huhu..

Dashing Days said...

maawa: cucu angkat xde lagi cucu sdare memang byk.dan sgt mnje ngn ayah aku.kalo cucu sendri ape lagi la kot heee

zaizax said...

ko tula days, lmbt sgt nak kawen, kempunan ayh ko nak ade cucu, ala relex la ayh aku ade cucu pon time umo beliaw 59..hahhaha lmbt tu wooo

reen_sofee said...

happy burfday uncle. huhuh
may Allah bless u always. huhuhu

Dashing Days said...

zai: weyh gua mude lagi la hehehehe xpe before pencen aku akan usahakan cucu utk ayah aku heee

Dashing Days said...

reen: ayah aku ckp trimas byk2

MofizPutra.com said...

selamat hari jadi uncle.. :)

Dashing Days said...

apiez: thank you apiez ^_^