Saturday, May 2, 2009

hantu berbisik

melinda is 2month pregnant..!!!!

YEAYYYYY...!

okeyh..aku sebagai kipas susah mati cerita hantu berbisik nih sangat teruja after find out tentang fakta ini selepas menonton episode plg latest semalam...tp sedikit xpuas ati..melinda punye busy layan hantu2 yang degil xmahu tinggalkan bumi..sampai lupe yang beliau dah 2bulan x period...!aish..busy jugak heh keje kalau kne deal ngn hantu nih huhu...

tapi xpe..lepas keguguran yg menyedihkan tu..aku sangat happy dgn perkembangan yg gembira dalam cerita nih..memule jim dah ingt balik siapa diri dia walaupon susah nak terima kenyataan yang dia masuk dalam badan mamat yg err x sehandsome dia..tp xpe la..ni pengajaran la buat ko jim..len kali masuklah dlm badan brad pitt baru puas ati aku...hehe



aku harap cerita hantu berbisik nih panjang lagi ..aku nak tengok anak melinda tu besar..kalau perempuan sure cun cm melinda kalau laki handsome macam jim..ha..sekarang aku pulak yg over react kan?

xpeduli kerana aku dalam mood yg xcited kini....!

2 comments:

kureen said...

aha
melinda baru mengandung.
akk aku dh bersalin!
see my new entry!

Dashing Days said...

i noe...dem cute la baby girl tu...hehe