Sunday, May 3, 2009

tomok mengamuk...di OIAM


okeyh..aku memang dah jangka si shah inderawan nih akan menang OIAM ..sebab aku xpernah lagi dengar comment maness dari mulut si lelaki mat salleh laser a.k.a si juri
tu memuji kaum adam selain kes tomok nih ..walaupon aku xsuke tomok dari zaman sekolah sebab telinga aku akan automatik jadi tuli dengan kesengauan die ..tapi lepas mendengar pujian melambung tinggi dr tuween tentang betapa bezanye si tomok nih sekarang..aku buat sedikit research tentang kesahihan pujian tuween itu..memule aku try download semua video clips nyanyian die..result yg aku dapat dari meneliti si tomok ini ialah..
okeyh level sengau beliau sudah makin kurang..xla sengau amat cm dulu..mungkin faktor usia dan kehendak pasaran
mane ade orang nak penyanyi sengau sekarang nih ..audience kite sudah semakin bijak mengkritik ..kalau die nih teruskan jugak sengau mau kene baling ngn tong sampah atas stage..beliau sayang gak dri beliau..jadi pasal tu la sengau dh hilang..kot...haha memandai je kau syad...
tapi sengau dah ilang timbul pulak penyaket baru..tapi aku rase penyaket die yg baru nih la yg boleh tolong die jadi juara..die poyo..lebih poyo dr dulu..okeyh tu hasil dr pemerhatian mata hati aku yg xminat die dr dulu..tp kalau pemerhatian mata hati cik tuween sure beliau xrase mamat nih poyo malah akan kate mamat nih macho bergaye pula hahaha...
jadi sesiapa kipas susah mati tomok macam cik tuween kite tlg maafkan kritikan laser mata hati saya tu..
maafff yea malaysia .................................!

okeyh ..mungkin tomok sekarang makin kreatif..makin matang..ye la xkan nak jadi macam dulu..lagu mendayu2 dh xseswai sgt dgn flow industri music kite..kalau die still gak nak nyanyi lagu SEJARAH MUNGKIN BERULANG die tu..aku rase dh lame selipar,tong sampah,baldi dan lain2 lagi bahan lontaran akan menghujani persembahan beliau...





neway..satu malaysia sudah memilih tomok..jadi aku hormat keputusan tu..dan aku rasa mungkin sekarang tuween makin angau terhadap si tomok nih..mungkin kah beliau akan histeris bila ternampak tomok? same2 kite nantikan reaksi beliau..^_-







p/s: akan minat tomok kalau die bagi aku sejuta yg die menang tu HAHAHA..

8 comments:

eila_lala89 said...

haha..sy x sukew tomok sengau itu..

Dashing Days said...

begitu juga dgn saye hahaa tapi sekarang die dh ok terima je la haha

aina rahim said...

x perasan ah tomok sengau? tp paul moss yg sengau, asik2 (every week) puji tomok(wlupun expected performance)...hehe.

Dashing Days said...

ahaksz..! now baru paul moss tau ade org malaysia yg die boleh suke huhu

Raja Fiqri Fauwaz said...

demit!!! dia menang? siyes? arhhhhhhh.. aku tak suke rambut die.. sume nak rambut camtu.. faizal tahir pon.. band "hujan" tak leh cari makan da pakai rambut diorang.. haha..

Dashing Days said...

ye die menang..hair style tbaru die yg buat die makin poyo..huhu

kureen said...

heyheyhey
thanx la byk2 sbb susah buat blog pasal BF aku niE!!!!!!!!!!!
bahahahaha
sekarang kenyataan nye sudah terbukti
TOMOK mmg hebat
bahahahaha

Dashing Days said...

hebat la sgt..huhuhu..poyo die je yg makin lebat ade r hahaha