Wednesday, May 13, 2009

JELOUSY IS NOT A BEST POLICY

“ kau tau ..ari-ari aku doa camnih..YA ALLAH,tolonglah butakan mata laki aku dari pandang kat perempuan lain.”

Doa si cemburu buta.. Nak terkeluar urat kat tengkuk time bercerita..punye la tegar xmau si buah ati berpaling kasih lantas kehilangan cinta..

tapi..si manusia tiada hati nih boleh tanye soalan selamber macam nih…

“kalau xpandang perempuan lain..macam mane die nak tgk mak die..?”

_________________________________________________*

darjah cemburu seorang wanita…butakan segala rational..tumpulkan semua deria..

yang ada cuma satu rasa…rasa puas melihat si dia derita..

jadi tawanan cinta..

p/s: lelaki pun same je dua kali lima..cemburu..tidak kenal rupa atau jantina

2 comments:

johari said...

weeeeeeeee lelaki ngade2 nak cemburu

Dashing Days said...

joe: lelaki pon ade perasaan hahah