Friday, May 7, 2010

FINAL EXAM TAK ABES LAGI LA WEYHHHHH

sekarang tengah mode final exam.seperti yang kite semuaa maklum..exam adelah event yang paling happening akan jadi kat semua universiti di seluruh dunia..tapi event nih jugak la yang buat student tak berapa nak gemar masuk universiti.sebab tu ade yang nawaitu tidak berapa nak rigid amek keputusan nekad tak mahu masuk universiti.leceh.ade degree kalo jamin dapat jadi perdana menteri tak pe jugak..huh~!
first paper.SURVEY PROSE FORM AND POETRY IN ENGLISH.ramai budak class aku tak berapa nak suke subject nih.budak lelaki siap menyumpah dekat text-text literature yang digunekan kerana sangat tidak mengikut peredaraan zaman dan tidak hype pada pandangan mereka.ade ke patut..poem pada zaman world war I pon nak suruh kiteorang baca.mane la nak paham.mase tu kat langit tujuh lagi.
tapi tetap aku suke subject nih.sebab? AKU KAN JIWANG.DALAM HATI ADE TAMAN ASTAKONA...!!!
tu je jawapan ringkas sambil diiringi dengan riak muke tanpa perasaan bile orang sibuk tanye pedehal aku minat sangat subject nih time semua orang rase nak give up idup je dengan subject nih...korang kene paham.aku suke menongkah arus ..jangan salah paham.subject nih di ajar oleh lecturer perempuan.jadi alasan aku suke subject nih sebab lecturer hensem adelah tidak boleh di terima pakai sama sekali.
lepas abes paper yang memakan masa selama 3jam tu.aku terus keluar dewan dengan harapan nak balik rumah dan sambung tido.next paper lagi seminggu.ntah sistem ape yang HELL pakai sampai aku ade gap between paper yang lame hingga boleh balik ke kampung halaman nak teman mak aku shopping lagi.tapi hasrat nak tido secara pengsan dan hanya bangun keesokan harinya itu terbantut.sebab? hasutan dari member se KOTAK MERAH..di pendekkan kan cerita.aku pegi RED BOX @ KOTAK MERAH lepas abes first paper.dengan BERBAJU KURUNG.ntah nak kejar ape kat kotak merah tu sampai kawan aku tak bagi pon aku pegi salin baju.redha.kerana keinginan menyanyi secara rawak tu telah membuak-buak since 2minggu yang lepas buat aku tidak tegar untuk tolak tawaran mari menyanyi tersebut.aiseyh...
aku suspect aku dah addicted menyanyi nih.dan menyanyi sambil berbaju kurung buat aku rase nak buat group nasyid dengan nama "al munwarah" time tu jugak.adeh..seriyes tak selesa.
mesti kalo ade orang yang tengok aku time tu akan tuduh aku ponteng keje.confirm punye.dengan baju kurungnye.dengan kasut bertutup sedikit tapi grunge di luarnye.
takpe aku redha.lepas sesi 4jam setengah di kotak merah.aku rase sedikit lega.mungkin ilmu survey prose telah keluar secara jemaah dari medula oblongata.mungkin.....-_-''




tengok tu.dengan baju kurung purple.
siap ade manik2 blink-blink
seriyes tak selesa.
perempuan melayu terakhir pon tak pegi
kotak merah dress up cmnih...!






p/s: harap sape-sape yang tengok aku pakai baju kurung jalan sopan santun sebab takut tersalah step lantas jatuh pada hari berkenaan tak jatuh chenta.aku tanpa baju kurung adelah sangat berbeza.hehehehhe



p/s: aku jarang blogwalking sebab final exam nih.sorry malaysia..!

8 comments:

reen_sofee said...

tuh laa.
patut laa senyap jek!
hahaha masuk karok pakai baju kurung?
hahahahaha
comey laa tuh!
^^
nyway gudluck eaa!
buat lek lok!

Dashing Days said...

reen: thnx u 4 d wish.final agak membosan kan hehehe..cumel? heheheh ghase mcm cik kiah nak pegi rmbongan kawen huuu

~ aaWa ~ said...

haha xpe2 ak mewakili m'sia memaafkn ko xblogging n trut memahami coz final exam blum g habeh!haha..

Dashing Days said...

maawa: hehehehe ko pon same kan? ape la naseb kite nih hehehehe..abes final bile maawa? gud luck tau.jmpe time paper malaysian lit heee

syahira ariff said...

gud luck sis
do ur best
=]

Dashing Days said...

syahira: hyee..thanxss name same la heee..

Berd said...

hai belog link berkarangan panjang!

kau karaoke berbaju kurung yer? mesti noraniza idris ada sekali kan?

weh. aku mana ada kutuk. puji la kat perenggan last tu. ni mesti kau baca skip-skip kan. tak paham.

Dashing Days said...

ustak: kalo aku jadi cikgu kau.sumpah aku dh bg ko title derhaka.hahahaa