Friday, May 28, 2010

TELEPON..TELEPON BERBUNYI..

tengah tido mati.okeyh.tido memang mati.lepas tu phone bunyi.time phone bunyi aku baru je nak start small talk dengan brad pitt.sungguh menyebalkan hati la ..time nih pulak phone nak bunyi.baru nak intro.baru nak berani-berani pandang ke dalam anak mata brad pitt..hishhhhh
aku angkat phone.lepas tu........aku tak ingat ape dah...keinginan nak pegi borak-borak dengan brad pitt lagi ketara.dunia nyata? takpe..nanti-nanti lah aku layan lagi.


6jam lepas tu....

bangun tido.pandang phone.ouh ade message..bukak inbox ..bace message...


" weyh syahira!!! apehal ko mencarut gune bahase cine pagi tadi? len kali jangan angkat call time tengah mamai.urghhhhhhhhhhhhhhhhh........! sebal tau tak??? "



err..err..uish.aku lak salah.sape suruh call time aku tido..??? humph...-_-''





moral of the story :

kalo dah dengar suara aku tu jenis suara pesen nak mintak penampar.terus je letak telepon.jangan tunggu lama-lama.nanti korang gak yang saket jiwa .=)






p/s: sumpah marah gile tu.kawan-kawan aku time marah je panggil aku gune name penuh macam dalam surat beranak.....
lagi satu mane ade mencarut gune bahasa cina ....aku memang tido bercakap weyh.takkan dah penah sebantal and sekatil dengan aku tak tau lagi kot.aku tido mesti ade scene bercakap bersama diri sendri ....habit weyh habit huuuu



p/s: err..weyh.korang dah cool belum..? aku nak return call nih.heheh tak mau la call time tengah angin pusing ribut melanda tu.nanti aku blanje eskrem heh? heh? heh?

8 comments:

.kinah. said...

hahaha. lawokkk laarhh :D

Dashing Days said...

kinah: hehehehe..tu sengal namenye hee..xterpujuk lagi hati member yg panas tu

reen_sofee said...

hahahah
seram lak aku dgr!
ilmu ape ko ge sampai time tido pon leh cakap!
hahahah

Dashing Days said...

reen: i dunno la beb.memang dh innate kot.hehe...

zai said...

kiranya ko ni spesis maya dalam adamaya lah. dia berjalan, ko bercakap.

ex-roomate aku style tido bercakap, aku yang suka stayed up sampai ke pagi , mesti gelak kuat-kuat dengar dia cakap..lawak-lawak tp kadang2 meremang gak takut

Dashing Days said...

zai: heheheh she's too beautiful la beb hehehe..aku bukan la exactly utter d words mcm tgh ckp dlm keadaan sedar.tp ade la bunyi cm merungut ke.tp seriyes weyh letih..

Berd said...

cite aku lain dari citer zai.

member aku tido tak mengigau. tapi kain pelikat yang dia pakai tu naik sampai ke atas kepla.

apa dapat tengok?

wakakak

Dashing Days said...

berd: heheheh gile xtreme kawan ko tido hehehe...