Thursday, May 20, 2010

When S met A and fall in love with D ..

i am hurt.then i am pathos.
i felt gay yesterday.. then i am ethos.
whenever i felt real.rationale in many ways then i am logos.



currently.i am pathos.being in tremendous emotional depth.
ethos and logos? they're not with me.for this time being.





p/s: perasaan sedang mahu demam ini tidak enak.-_-''

9 comments:

hans said...

adoi
macam2

~ aaWa ~ said...

haha mngambil masa yg mmg agak lama utk ak mdalami apa itu tertulis disini..hak3..

Dashing Days said...

hans: spe yg macam-macam? hehehehe

Dashing Days said...

maawa: ethos pathos and logos adelah nyawa kepada subject speech comm.heheh..kamu akan blaja later ok?
ini adelah hasil dr belaja byk sgt literature sem lepas.pengunaan traditional english sangat ketara hehehe..harap ko xpening.tp aku caye ko paham.kite bguru kat nenek yg same hehe

reen_sofee said...

asal ko neh days??

reen_sofee said...

aku english tak bape bijak!
huhuh

hans said...

hhohohohoh
kehidupan

Dashing Days said...

reen: err aku nak terangkan bahawasanya aku err tengah nak demam je tu ..tp pjg sangat ke keadah penerangan tu ? heheheehehe

Dashing Days said...

hans: ye la kehidupan.kalo kematian aku tak tulis blog lagi la weyh hehe.xsempat tengok gambar kau ngn lisa posing menarik hee