Thursday, March 18, 2010

CELCOM IS THE BEST -_-''

lampu berukband asyik la berkelip-kelip.nama dia nak stedi kaler biru sentiasa jangan harap.
beralih pula kepada line telepon.asal orang call je aku tak dengar ape-ape.suara orang yg call akan jadi sayup sayup je.macam la orang tu duduk kat norway.walhal sejam pejalanan je dari tempat aku.
kalau dah call pon asyik tak dengar.dari ade mood nak berkasih sayang langsung mood nak baling kerusi secara garang itu datang.aku start rasa kekurangan.macam orang pekak . tau lah dulu tinger aku penah kene infection sebab berenang.jgn la treat aku cmnih.terus rase down.tanpa belengah aku call celcom center.sape-sape yang angkat call aku tu memang malang tak berbau la jawabnye..
nak call center pon bercinte.ntah hape-hape.tapi sebab aku nak tau jugak pehal aku di diskriminasi dengan begitu istiqamah nih aku teruskan jugak usaha tu.dan langsung membuah kan kejayaan bila ade sorang mamat angkat call aku dengan suara mengantuk yg ketara.

mamat : hello celcom center boleh saya bantu?

aku: pehat line tempat saya nih teruk sangat.nak borak2 pon susah *merungut*

mamat: bole saya tau name cik.

aku: syahira. *xleh bagi name glamer.sebab tengah marah*.

mamat: ok cik syahira.bile yea gangguan line nih berlaku?

aku: dah lama dah .sejak minggu lepas..*lame gile*

mamat: ok cik syahira ape yg saya boleh bantu adelah blah blah blah ...*mbebel pasal report*
7hari bekerja ....blah blah blah..

aku: ouh..K

mamat: ade ape-ape lagi yg boleh saya bantu cik syahira?

aku: ade..tolong cabut kan semua iklan yang kate celcom adelah telco yg tbaik la ape la..terpantas la ape la..heh? bye gud nite...slmat btugas! -----------------*








p/s: lepas tu terus line phone aku cemerlang gemilang tbilang.heh..customer juga punye hak since aku dari mula kenal handphone pakai celcom.dari prepaid paling mahal beratus paling murah 30henget..setia kan aku? jadi servis kene efficient sket tahu?

6 comments:

~ نورحياتي ~ said...

hahahaha..

celcom ni mmg camneh..nak kena kol dulu baru la ok..

Dashing Days said...

yati: tau xpe heheh eh lme xdgr kama kau heee sihat?

zaizax said...

celcom mmg selalu wut hal !
kalo tyme festival ape2 lgla dier ngada2 ..

Dashing Days said...

zai: mengade kan? aku rase cm nak saman je..ko amek subject law kan ape pendapat kau.bape million aku leh dapat kau rase eheheheh

hans said...

celcom dekat shah alam xbagus

Dashing Days said...

hans: g straight je kat center die ..kat area masalam hehehe