Monday, March 29, 2010

SERIYES JAHAT!!!

aku tak tau pehal ..nowadays makin banyak manusia jonggos yang buat hal.macam negara dah takde undang-undang.macam manusia dah hilang tuhan.bengis jugak aku dengar sane sini orang kene rompak ,kene rogol kene bunuh.macam nyawa tu dahtakde nilai .macam nyawa tu senang sangat nak dapat.boleh ke beli nyawa cam beli topup kat kedai? 30 hengget dapat 30nyawa? haish..recently aku dengar kawan aku kene molest time duduk sorang-sorang buat keje.sebenarnye culprit tu bernawaitu kan rogol..but tak berjaya.dia hanya sempat molest sahaja.cilake punye manusia.ape ntah dose kawan aku kat kau yea..sian dia.trauma sungguh dia.phobia jangan cerita la.sangat-sangat kot.manusia idung belang tu sempat lagi menibai handphone kawan aku.lepas cubaan nak rogol tu tak kesampaian.kejam nye.kau dah kucar kacir kan perasaan orang.. dah tu kau amek pulak handphone dia.binatang pon aku rase kalau dia nak bunuh mangsa die bunuh je.takde main curik-curik tanduk ke.amek ekor buat kenangan ke.humph..seriyes jahat

patut lah selama nih mr liebchen takbagi aku pegi mane-mane sorang-sorang.walaupon aku suke jalan sorang-sorang sebab senang.tak payah susahkan orang.lagipon aku suke peratikan perangai manusia.kalau jalan berdua ke bertiga ke atau beramai-ramai sure tak leh peratikan perangai orang.silap ari bulan aku yang kene perati dek orang.mr liebchen ade satu sifat yang protective tak tentu arah.tu tuduhan aku sebelum aku tau hal -hal macam nih pasti terjadi.
mr liebchen tak bagi aku naik tren komuter balik seremban sorang-sorang.dia akan teman dari shah alam sampai seremban.dah selamat aku baru dia balik semula ke shah alam.aku selalu buat muke tak puas ati bile die kate nak teman aku pegi mana-mana.aku rase tak bebas.aku rase dia tak percaya kat aku.aku rase macam susah je nak tengok pakwe hensem kalau dia ade.hah macam tu la rasenye..tapi bila aku tau pasal kejadian malang yang menimpa kawan aku tu.aku paham.mr liebchen tau mende sume ni bila-bila masa leh jadi.aku je yang masih berpikiran possitive yang malaysia nih aman damai dan sejahtera.huh! terima kasih kat mr liebchen.now..baru aku tau kau sayang kat aku ....! ;)

lepas nih jangan harap aku nak pegi mane-mane sorang-sorang.berdua lebih baik!!! walau aku tak rase takot sangat dengan manusia jahat tu lebih dari takutkan tuhan.tapi still aku perempuan.memang la belaja silat.silambam dan tai chi.tapi kudrat sorang lelaki tu unpredictable.tambah-tambah kalau ade niat jahat.tambah tenaga dari setan lagi.tu yang jadi kuat tak tentu arah tu.bile aku pikirkan.aku rase nak je bagi penerajang sedas kat mamat jonggos cmtu.macam dah takde keje lain nakbuat.ke tu hobby mase lapang die? rogol anak dara orang? heh tak tau la..kepada kaum aku ..sile lah berhati-hati .all those culprit are everywhere.around us. silelah bawak sekaki payung dan sebekal ilmu seni pertahankan diri di dada untuk menangani isu manusia gila seks dan hilang pedoman macam nih.kalau bawak payung tu jangan segan jangan malu.hentak je sekuat tenaga wanita tu.kat mana-mana bahagian yang melemahkan.kalau yang ade penampar wanita tu.hayunkan tangan ..layangkan barang sepenampar dua kat manusia tak sedar dek untung tu.kalau yang bawak kereta.tolong langgar sampai mati.senang.biar dia jawab dengan tuhan je nanti.settle.



p/s: aku marah kalau orang kacau kawan aku...jangan kacau kawan aku boleh? dia dh la takde perangai hot temper cam aku.kalau ade senang je dia leh lawan kau la manusia jahat..!

2 comments:

chaja said...

yup ! 2 is beter than 1..
fell sory 44 ur fren..

Dashing Days said...

jaja; betul tu babe..so u better jgn jauh dr ammar u from now on k? heheh