Wednesday, March 3, 2010

TAGGING THINGY

okeyh kali nih entri berupa arahan dari zai.dia budak law,muslim,uitm shah alam.dia perempuan.dia cute.*bodek* dia ada wallpaper cute dan dia ade sir yg cute tapi tadi die cakap dah merajuk.kenapa? tak tahu.nak tahu g fesbuk ngan zai =p
ok dah lama tak layan tagging thingy nih.last layan time purpinkle umo 5bulan lebey kurang.now dia dah 3tahun.dah pandai jalan-jalan(blogwalking) =)

tag kat fesbuk pon aku tak berapa nak buat sangat.sebab kawan-kawan aku selalu marah aku tag dieorang kat bontot la,siku la,dahi jendul la..mane-mane la selain muke dieorang..alahai..emo la ...mana aku tahu tagging pon ade undang-undang aiseyhhh -_-''

dah..dah ..kali nih aku buat tag nih ikut undang-undang.budak law yang tag..mane leh aku engkar undang-undang.nak jawab style poem kat mahkamah nanti tak kene gaya pula.
tag nih bertujuan nak show off wallpaper laptop aku.wallpaper laptop aku takde yang menarik dan cute macam laptop zai.jadi jangan harap nak jumpa ayat CUTE secara berulang kali.wallpaper aku tak jiwang,tak cute,tak islamik,tak kekeluargaan.tak kekasih-kasihan.tak stylo dan macam-macam TAK yang lain..ok..ok sila jamu mata dengan wallpaper semua pon TAK nih..



1.you have to print screen wallpaper that you are using right now



hye saya jensen ackles!
saya tak tkot hantu.sejuk kan?




2) Tell us why you like the wallpaper
y? y? y? coz jensen ackles nampak tenang mata memandang dalam gambar nih.jadi aku sebagai manusia yang cintakan ketenangan telah melantik beliau menjadi wallpaper of the week.minggu depan..agak-agak dah tak tenang.lucutkan jawatan beliau sebagai penghuni tetap dustbin.selain dari faktor tenang.jensen ackles juga kelihatan cool.sejuk.okeyh.
aku juga sebagai kipas susah mati citer SUPERNATURAL nak la tunjuk support sikit kat cerita tu dengan letak gambar hero cite tu kat my laptop.hero lagi satu mane? ouh die jambu sangat.saya hanya suka manusia kacak sahaja.lepas tu pulak ..alasan penghabisan kenapa letak gmbar nih sebab...jensen ackles tak takut hantu.dia nampak hantu dalam supernatural die buat muke sadin je..hebattt laaaa...aku kalo nampak hantu ..jauh sebatu pon aku dah boleh pengsan sebanyak 3kali berturut-turut.sumpah kagum !!! ok la tu je alasan .bye,



p/s: sape nak buat sile kan.aku tak reti bg arahan.sebab tu dulu aku tak jadi komander kesatria.!





4 comments:

zaizax said...

days !! nak ape? nak coklet, ice-cream? puji2 ne..

Dashing Days said...

zai: nak lolipop perisa apple leh heee ikhlas tu puji heee

sayaBerd said...

ceh. ko letak wallpaper tu mmg xberbaloi lgsong.!!

wakaka

Dashing Days said...

ustat: abes kau nak aku letak muek kau ke baru berbaloi..buang mase la cek oii