Saturday, March 27, 2010

TAGGING THINGY PART II

thanxs to miss yati yang belog die ade byk mende cute miut..dan i wish my belog akan ade byk mende macam tu.kerana itu mencerminkan tuan belog amat rajin hias belog.tak macam belog aku nak link orang pon tak buat-buat lagi.seriyes nih sebab aku tak istiqamah sangat.tau belog hanya untuk merapu.meratip dan juga belog walking.yang lain ..tak into langsung.takpelah esok miss yati ke zai ke..ade mase cuti semester aku ajak naik gunung.atas gunung korang ajar aku camane nak buat belog aku nih kemas sket.tak la serabut.macam mencerminkan diri sendiri je leby kurang.. aiseyh...ok aku nak ucap arigato na kat miss yati sebab bagi award nih.beautiful blogger? man...u make me smile la yati heee..aku tak cantik tapi dari segi cute cumel tu tak la tertinggal banyak tiang sangat dari diana danialle muahahaha..bukan dapat sardin-sardin je award nih..kene buat sedikit confession pula.ye la mane ade mende free kat dunia.toilet pon bayar tau..tapi toilet jaya jusco tak bayar..cmne tu ha? ke mende tu based on prinsip syarikat yang in charge?
*okeyh..arahan first dah settle..NEXT..!



bagi award nih kat 15 blogger lain?humph...

okeyh aku bagi kat..

yati - sebab dia cun ...amek ko balik ..aku bagi adiah ari jadi hee

zai-sebab die tak puas ati akubagi die happy meal je..ni kire nak sedapkan ati die

berd-aku harap die chantek hehehe..sebab hensem tak sesuai kat die

jawa-sebab die tau name penuh aku,panggil aku gune name penuh..perghh..rare manusia cm die

roti keben-sebab die panggil aku makwe edward.jadi award nih utk die sbb pandai amek hati =)

brad pitt- sebab kau lelaki pertama yang aku suke.time tu aku tak masuk umo 15taun pon

gun jun pyo-kau kesukaan terkini aku..jadi aku rase kau berhak .haha

aunah-die adik aku.die ade belog.belog die kaler hijau.aku harap dgn bagi award cmnih.die tak mintak adiah besday lagi..

ayu deathwish-sebab kiteorg pakai spec ..die dok batu pahat.aku suke batu pahat.sekian

hans-sebab die minat SRK same cm aku.hehehe
-
-
-


--

-
-
-
-
-
-


aku akan hupdate mende nih smpai cukup 15 huhu
letih weyh senarai ramai orang nih.aku sangat-sangat harap mama ayah aku ade belog at least reserve dah dua orang huhuhu..NEXT!!



CONFESSION OF THE DAYS

ehems..

-kuat tido.aku rela tak makan jangan tak tido.tapi lepas makan tido pon best jugak..aiseyhh

-suke reading before sleeping.kalau tak ..tak leh tido.pesen mengade nak mintak penampar cm nih la..

-err yg nih rahsie aku tapi xpe aku bgtau..aku sleeptalking..as if not enuff talking to be done while im not sleeping..dan adik aku sangat benci dengan perangai aku yg satu nih..seriyes..sleeptalking tu meletihkan ....ingat seronok ke???

-homely type.aku tak suke kuar umah kalau dah balik umah.kalau aku dah jejak kaki kat umah.call aku ajak dating ke flirting ke.red box ke.tidak akan di layan.aku anak emak bile di rumah.ala..duduk umah bagi tajam ilmu rumah tangga...la hehe

-aku sangat protective.hurt my family.my other half.my bff.my friend,my kucing and kawan-lawan kucing dia yang lain.akan di balas dengan kadar ASAP.an eye for an eye *seriyes*


-sangat suke teaching.walaupon tak suke pakai baju kurung.iaitu baju rasmi cikgu.humph..tapi demi minat dan iltizam hahaha..aku pakai jugak baju kurung..harap ade yg puji aku sopan..


-sangat berharap dapat hilangkan penyakit insomnia dan migraine yg buat tido malam tak lena dan sekaligus buatkan eye beg buruk huduh ade kat muke .




p/s: err kalau buat thesis la cmnih nye panjang.dah lama aku ade Ph.D

8 comments:

hans said...

congrats dapat award

Dashing Days said...

hans: edit balik mende tu..utk kamu juga..amek la awrd tu..kamu beautiful kan ? hehehhehe u deserve it so take it ya..

zaizax said...

heee, thx days!!
ko mmg kejam, dahla dpt hepy meal je, ne dpt awards yg xreal, kalo ko kasi aku the real one xpela gak, boleh aku senyum mcm MCD nye sign.ahha
nwy thx days !nnt dpt award kasi kat aku lg eh

rutikeben said...

thanks makwe edward..wahahahaha

toce2,kalu ade lg,bg lg ye..hehehe

Dashing Days said...

zai: aiseyh..nanti aku bg kau real nye ah..cm oscar sket hehehe amacam?

Dashing Days said...

ruti: welcome pakwe bella.no sweat huuu

Anak Jambi said...

nice info..........

Dashing Days said...

anak jambi: ahaksz...really huhuhu