Friday, September 24, 2010

DEVIL.

kawan-kawan aku.tak penah nak serik.ari tu seret aku pegi tengok cite kejam ngeri yang jauh dari range kesukaan aku.PIRANHA.ari nih nak heret aku lagi pegi tengok DEVIL.dah banyak kali aku cakap aku tak suke cerita kejam bunuh-bunuh.cerita hantu pocong lagi jangan bagi kat aku.tak tido malam boleh nanti.paling hebat pon cerita hantu aku tengok ..cerita supernatural tu.sebab ade jensen ackles handsome tak boleh resist tu je.kalau takde dia.dengan cerita supernatural tu sekali aku boycott.dan yang buat aku musykil.sejak dua menjak nih.setiap kali ade je cerita yang berlawanan genre dengan kesukaan hati perasaan aku.mesti akan ade pakatan rakan-rakan yang nak tengok cerita tu secara jemaah lantas tinggalkan aku sorang je yang dah buat muke siap dengan muncung itik sekali sebab sulking lantas nak meraung sebab kene pegi tengok cerita seram.dan.seperti biase hari nih.aku dengan hatI belah bagi kene pegi tengok jugak cerita nih.kalau tak aku tinggal sorang-sorang macam loner yang looser je kat HAMKA nih.sangat tak happening kalau duduk sorang-sorang.jadi aku terus ekot.walau hati belah bagi.err...korang.wish me luck.kalau aku tak keluar secara berlari pantas dari cinema tu.kire aku tabah hati jugak la tu.kalau la aku keluar lantas bermuka pucat.memang sah aku lemah semangat.btw.aku dah siap-siap sumbat earphone kat telinga dan bawak spec mate hitam fewit-fewit dalam beg.in case kalau cerita tu melampau sangat effect bunyi dia.dan aku segan nak keluar dari hall sebab bimbang image rebel di perkotak katik kan.aku akan dengan happy nye pakai spec fewit-fewit dan pasang lagu feberet secara full blast.biar aku layan jiwang sorang-sorang dengan lagu kegemaran pon takdehal.
err.harap aku tak penakut sangat.harap.harap.harap.










p/s: taktik licik kawan-kawan aku yang nak umpan aku dengan Manhattan fish market sebagai acara selingan memang menjadi.aku dah mengidam oyster tu dari bulan puasa weyhhh..hishhh.



p/s: ape orang sekarang nih dah tak reti ke nak buat cerita lain selain cerita orang kene posses lepas tu bunuh-bunuh orang lain dalam lift? pastu lame pulak tu mase kene amek nak bunuh 5orang.eh ke 4 orang? ntah la..lift kecik je kot.saje nak buat drama kasik aku makin takut..heh!

6 comments:

GaDis CoMeL said...

1st kah? haha

GaDis CoMeL said...

gaya rebel,tapi penakot!! citt.. haha..

Hairil Rizal said...

Kakaka...semoga berjaya!

Days said...

gadis cumel : ces teruja sgt lu nak gelakkan gua smpai dua kali kasik comment hehehe.rebel tu alter ego beb.dlm hati ade tmn nih hehehe

Days said...

warlord : yeah dah berjaya..tak la tkot sgt hehehe.

Days said...
This comment has been removed by the author.