Monday, September 20, 2010

ENTRI REBEL 1

hilang.wujud.
wujud.wujud.wujud.
hilangggggggggggggggggg
hilang.wujuddddddd

ok fine.sekarang aku nak tanye.kau ingat kau sape.
kalau nak hilang.just hilang.go and gone.senang kan?
tapi kalau nak wujud.ok wujud la.tapi sekali lagi kau hilang
aku terus buang jauh-jauh.paham?
bila aku tak benarkan sebarang onar ke atas diri aku yang obvious bukan milik kau bukan milik dia atau milik sape-sape.aku jadi watak yang membencikan.
watak membencikan yang tak suke hidup di susahkan oleh manusia yang hilang wujud hilang macam hidup nih ibarat sekeping biskut chipsmore.











p/s: selame nih memang aku tak penah jadi watak sweet senyum fewitt fewiitt pon kan.







p/s: kalau agak-agak nak hilang.jangan datang boleh tak?menyusahkan la..


p/s: entri paling biol aku penah buat.demmit~!



p/s: egois sgt sweet like sugar.


9 comments:

Hairil Rizal said...

Days buat Warlord fenin dgn entry ini.

Terima kasih!

:P

Days said...

warlord : welcome..thnxs for d complment huhuhuhu

GaDis CoMeL said...

hilanggg..

wujudddd...

tadaaaa.....


sudah jumpa....

Days said...

gadis cumel: hahahah mcm style lu senang.magic style woo

HaNTwO said...

ade panadol x??

Days said...

hantwo: ade nape pening ke? hehehe

Days said...

hantwo: ade nape pening ke? hehehe

zai said...

weh marah tu marah

ok aku dah timbul

ko jangan marah dah ek days

Days said...

zai: len kali kau ilang lagi beb.kite putus scandal.hehehe.btw.aku marah dekat belog.yg kau nak clash dengan fesbuk td pedehal? heheheh