Wednesday, September 22, 2010

HUJAN.

aku suke hari hujan.dari kecik.aku suke semua tentang hujan.bau hujan.best.seriyes.sangat calming.aku suke tengok awan curah air.banyak-banyak.so beautiful.aku suke main kejar-kejar dalam hujan.tapi akibat seperti bersin tanpa henti selepas have fun dengan hujan.memang sedikit seksa.tapi bersin sambil bibir ukir senyum mungkin cumel.dan aktiviti feberet time hujan.adelah tido.sangat heaven.kalau tido time hujan mesti mimpi gembira.dan aktiviti less feberet time hujan ialah. redah hujan dan pegi class.naseb ade payung kedai letrik SENG Q hasil rampasan dari WRN yang besar die boleh buat share dengan 3orang..tak payah cancel niat pegi kelas.berjalan-jalan di tengah-tengah curahan hujan.sangat sweet.dan berjalan bersama kawan-kawan kesayangan di tengah hujan.double sweet.berjalan-jalan dengan pakwe di tengah hujan...
no comment.tak penah buat lagi.tak kan buat kot.sebab aku sangat teruja dengan hujan.kalau tengah jalan berdua dengan beret pitt pon tengah hujan di khuatiri aku boleh tertinggal kan beliau dan fokus mata hanya dekat hujan.sebab.hujan lagi best dari beret pitt.=)




bad hair day..?NOOO.she's smilling la weyh







abaikan budak yang suke buat peace..
focus dekat payung yang besar macam nak pegi meniaga kat pasar malam tu
selesa kan.kan kan.







p/s: kalau petang esok hujan lagi.aku nak ajak kawan kesayangan pegi main hujan dekat roundabout hamka.mesti heaven.

20 comments:

Hairil Rizal said...

Opsyen - dgr lagu kumpulan Hujan masa hujan turun ATAU dgr lagu Hujan dari arwah Sudir masa hujan.

Hujan turun dari mata?

Days said...

warlord: pilihan : hujan dari arwah sudir.sgt nostalgia.hehe.hujan turun dari mata? belum lagi.esok luse mesti ade punye hehehe

Hairil Rizal said...

Huh, nape plak esok lusa ada punye?
Sudah plan kah?

Days said...

warlord: sebulan sekali kne ade ujan turun dr mata.habit hehehe

d'Fedrin said...

maen hujan mmg best. dulu slalu gak wat...

tp lau hujan...
seganla nk maen kt roundabout hamka... lau kt asrama pmpuan best la jgk... lepak kt tgh2 court tu ke...

*mood kecewa sbb dpt blok hamka jgk*

hahaha..
:p

Hairil Rizal said...

d'Fedrin: Awak ni satu geng dgn si Days nie ke? Boleh citer pasal Hamka nie...?

Days said...

nana: weyh hamka jgk heh hehehe.D bape hehe.org dh byk kali luyup kene ujan kat hamka tu.tu yg nekad smacam.lagi pon time hujan org tidoq

Days said...

warlord: kami TESLIAN hell.hehehe.dan akhirnye kami se HAMKA heheh

HaNTwO said...

suka men dengan ujan??? huhuhuhu agak pelik disini...hehehe

rutikeben said...

budak2 je suka main hujan nih lalalaala

GaDis CoMeL said...

tido masa hujan sgt heaven!!!

makan ubi kayu rebus dengan nyok lagi heaven!!!

Days said...

hantwo: pelik? tapi benar hehehe.u shud try ..best wooo

Days said...

esan: welcome back ..budak2? u noe me well nmpak hehehe.tp kamu lagi budak2 woo..jgn tak mengaku.

Days said...

gadis cumel: gua stuju dgn lu belas-belas kali der.hehehe heaven weyhhh

rutikeben said...

hahahah
manada budak2,dah besar nih,170cm wooo hohooh

zai said...

weh budak !! aku dah dewasa..

aku dah lama tak me hujan, aku takot men hujan kat s.alam ni dapat flu.len lah kalo men hujan ket uitm mebrok dulu, environment kaw2 hutan..ari hujan pun tulen je

Days said...

esan: ok fine.dr segi tinggi tu.kamu menang.hambek la menang.mls nak gado dgn budak saket.kang masuk spital.sedih lak kan hehehe.

Days said...

zai: ok kau dewasa aku budak2.yeayyy...hehehe.aku men ujan je dlu kat shah alam.tp lepas tu aku demam.so jgn ekot jejak langkah aku.tp kalo nak ekot jugak sile pegi ke pdg kawad.kat citu luas.kat stadium xbest.skema sgt hehehe

rutikeben said...

owh2
ayat anda kijam nih
takpa,dah biasa pg spital uhuk3

Days said...

esan: aiseyh..org la yg sedih.kamu kan dh biase.mane rase ape heheh.dh jgn nak emosi.kang saket lagi.pegi minum vitagen banyak2 ok hehe jg dri baik2